14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πλέον ξέρουμε ποιος συγκρούεται με ποιον στο Captain America: Civil War

    Μία μεγάλη ανακάλυψη έκανε σήμερα ο Jeremy Renner για το πολύ μεγάλο επερχόμενο project της Μarvel, Captain America: Civil War. Μιλάμε για το φιλμ όπου θα δουμε για πρώτη φορά τους σούπερ ήρωες να μοιράζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και να ξεσπά ανάμεσά τους μία εμφύλια διαμάχη. Ο “Hawkeye” λοιπόν έδειξε με τις φωτο που πόσταρε στα social media ποιοι θα σχηματίσουν τις δύο ομάδες. Ποιος θα πάρει το μέρος ποιανού και πως θα μοιραστούν οι σούπερ δυνάμεις. 

    captain-america-civil-war

    Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε. Την Team Iron Man, θα αποτελούν οι Tony Stark, War Machine, Black Widow, Black Panther και ο Vision. Το αντίπαλο δέος τώρα, δηλαδή το Team Captain America, θα έχει στο line up του φυσικά τον Steve Rogers και μαζί του τους The Falcon (συν το drone Redbird), Winter Soldier, Sharon Carter, Hawkeye και Ant-Man (αυτόν πρέπει να ζουμάρετε στον ώμο του Hawkeye για να τον δείτε).
    Όπως μπορείτε να φανταστείτε στο διαδίκτυο ξεκίνησε μία τεράστια συζήτηση για το ποια ομάδα φαντάζει πιο δυνατή, με τους φανατικούς να αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα που έχει το ένα team σε σχέση με το άλλο.
    Μέχρις τις 6 Μαίου του 2016 που θα προβληθεί η ταινία προφανώς και η κουβέντα θα συνεχιστεί και θα φτάσει πολύ πολύ μακριά.

    Captain-America-Civil-War-Iron-Man-Team Captain-America-Civil-War-Teams-Hawkeye-Costume

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles