20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Carrot Dating: Το κυνικό website για να βρεις σύντροφο

    21 Οκτωβρίου ήταν η πρώτη μέρα που βγήκε «live» στο διαδίκτυο άλλο ένα website που σας υπόσχεται να βρείτε σύντροφο, με μία διαφορά: θα πρέπει να δωροδοκήσετε το πιθανό date σας για να βγείτε μαζί του. Μέσα σε τρεις μέρες, απέκτησε περισσότερα από 50,000 μέλη. 50.000 άνθρωποι που πλήρωσαν γι αυτή την υπηρεσία. Αυτό είναι το Carrot Dating.

    carrot_dating

    Είτε μέσω του website του Carrot Dating είτε μέσω της εφαρμογής για την κινητή σας συσκευή, κάνετε log in στην πλατφόρμα, επιλέγετε τα κορίτσια/ αγόρια που θα σας ενδιέφερε να βγείτε ραντεβού μαζί τους και επιλέγετε μετά το «καρότο» με το οποίο θα τους δωροδοκήσετε προκειμένου να βγουν μαζί σας: δείπνο, σοκολάτα και άλλα.

    Δηλαδή, θα πείτε, μιλάμε για «πορνεία». Μιλάμε γι ανταλλαγή. Πάρε ένα δείπνο και σε αντάλλαγμα θα βγεις μαζί μου. Ναι. Σεξιστικό; Ίσως. Είναι, όμως, απολύτως ειλικρινές. Κάπως έτσι δεν λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο, ούτως ή άλλως; Οι περισσότεροι «έρωτες» δεν ξεκινούν και δεν συνεχίζουν ως ανταλλαγή υπηρεσιών; Οι περισσότεροι γάμοι, το ίδιο.

    Carrot-Dating-Girls

    Αυτό υποστηρίζει ο δημιουργός του website, Brandon Wade, απόφοιτος του MIT που είδε τεράστια επιτυχία σε άλλου είδους τέτοια websites που έχει δημιουργήσει, απ’ τα οποία το Carrot Dating, είναι μάλλον το πιο αθώο. Δικά του είναι και τα Seeking Millionaire (για γυναίκες που ψάχνουν σύντροφο με μεγάλο πορτοφόλι), Seeking Arrangement (για κορίτσια που ψάχνουν έναν μεγαλύτερο «χρηματοδότη» και αντιστοίχως, υποψήφιους «χρηματοδότες» που αναζητούν να φροντίζουν νεότερες με ανταλλάγματα) και το WhatsYourPrice (στο οποίο πλειοδοτείτε για να βγείτε ραντεβού με κάποια).

    Πολύ μεγάλο μέρος του διαδικτύου έχει αντιδράσει στο Carrot Dating. Μπορείτε να δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο – promo στο Youtube. Εμείς, όμως, σκεφτόμαστε πως στο διαδίκτυο θα βρούμε ό,τι κυκλοφορεί και στον πραγματικό κόσμο. Οι γυναίκες ακόμα επιλέγουν άντρες με βάση τις οικονομικές ή κοινωνικές τους δυνατότητες και όχι τον χαρακτήρα τους και οι άντρες αρέσκονται να πληρώνουν τους έρωτές τους γιατί αναγνωρίζουν μόνο σχέσεις ανταλλαγής. «Ψωνίζουν» γυναίκες – εμπόρευμα, με τον ίδιο τρόπο που ψωνίζουν ένα πουκάμισο.

    Κακώς; Ναι. Αλλά μέχρι να αλλάξει αυτό για τον καθένα μας, ας μην ρίχνουμε στο διαδίκτυο το φταίξιμο για την καταναλωτική αντιμετώπιση των ανθρώπων. Σε όσους δεν πιστεύουμε σε σχέσης ανταλλαγής, ας μην χρησιμοποιήσουμε αυτές τις υπηρεσίες… τόσο απλό. Διαφωνείτε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles