16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cars 3 trailer: Η τελευταία ευκαιρία του Lightning McQueen για έναν τίτλο πρωταθλήματος

    Το τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης ταινία Cars 3 της Pixar Animation Studios απεικονίζει τον Lightning McQueen να αγωνίζεται για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Βασισμένη στην αρχική ταινία του 2006, το Cars 3 υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερη δράση υψηλών οκτανίων για όλους τους φανατικούς οπαδούς. Η πλοκή εστιάζει γύρω από τον αρκετά μεγαλύτερο πλέον Lightning McQueen (Owen Wilson) μετά από μια συντριπτική ήττα από τον ανερχόμενο Jackson Storm (Armie Hammer).

    Cars-3-Pixar

    Διαθέτοντας πολλά γνώριμα πρόσωπα αλλά και μερικούς νέους χαρακτήρες, η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Brian Fee, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Στο video, ο θεατής μπορεί να γνωρίσει και ορισμένα άλλα στοιχεία, όπως την προσπάθεια του Ligntning να τα δώσει όλα και να επικρατήσει. Το αν το όχημά του θα του το επιτρέψει, ιδίως με την εμφάνιση της νέας γενιάς οχημάτων, μένει να φανεί αν και θα έχει την τεχνική βοήθεια του προπονητή και τεχνικού Cruz Ramirez (Cristela Alonzo).

    Η Pixar ελπίζει οι οπαδοί του franchise να εντυπωσιαστούν με τη νέα ταινία, ενώ η πιθανή επιστροφή του Paul Newman στο ρόλο του Doc Hudson δεν μας αφήνει και πολλές αμφιβολίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles