24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Casio WSD-F20-WE, νέο elegant και ανθεκτικό smartwatch από την θρυλική εταιρεία!

    Η Casio την τελευταία διετία έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της αγοράς των smartwatches, καθώς ένα μεγάλο όνομα σαν αυτή δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί τις εξελίξεις και στην συγκεκριμένη αγορά. Για αυτό και πρόσφατα η γνωστή ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε το WSD-F20-WE, μία elegant πρόταση που διακρίνεται για τις υψηλές αντοχές της, αλλά και από το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1500 μονάδες (είναι limited edition).

    Casio-WSD-F20-WE (2)

    Η εν λόγω πρόταση έρχεται με Android Wear 2.0 και με ένα dual layer touchscreen display 1.32 ιντσών (ανάλυσης 320×320 pixels). Επιπλέον, το νέο έξυπνο ρολόι της Casio διαθέτει ενσωματωμένο GPS, Bluetooth 4.1, ενώ παράλληλα διαθέτει και activity tracker για τους λάτρεις του fit τρόπου ζωής. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ιαπωνικής εταιρείας, η μπαταρία μπορεί να προσφέρει μία μέρα full λειτουργίας, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση, ενώ υπολογίζεται ότι μπορεί να αντέξει για περίπου 18 ώρες με το GPS ενεργοποιημένο και ύστερα από βαριά χρήση. Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του βέβαια είναι η rugged φιλοσοφία του, καθώς διαθέτει το στρατιωτικό πρότυπο αντοχής 810G, που του επιτρέπει υψηλή αντοχή στο νερό (μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι τα 50 μέτρα). Το Casio WSD-F20-WE είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Μάρτιο, με την τιμή του να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, αν και με το απλό μοντέλο να κοστίζει 500$, τότε μάλλον η συγκεκριμένη limited edition θα κοστίζει αρκετά πιο πολύ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles