15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cat B100. Με ειδικό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου

    [δ.τ] Το νέο κινητό της Caterpillar, Cat B100, είναι εδώ.

    Το πιο πρόσφατο μοντέλο έχει κλασική σχεδίαση, αλλά είναι το πλέον στιβαρό στην κατηγορία του. Διαθέτει πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP67, αλλά και το στρατιωτικού περιβάλλοντος πρότυπο MIL-STD 810G. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι αδιαπέραστο στη σκόνη, αδιάβροχο σε βάθος 1m, ανθεκτικό σε πτώση 1,8m και σχεδόν άφθαρτο υπό κανονικές συνθήκες.

    CAT B100

    Για να είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε σε θορυβώδες περιβάλλον, το νέο κινητό Cat B100 έχει ειδικό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, καθώς και υψηλής ποιότητας μεγάφωνο. Το σώμα του τηλεφώνου καλύπτεται με υψηλής ποιότητας καουτσούκ για την απορρόφηση των κραδασμών, με πλευρές από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Τα ανοίγματα για τα ακουστικά και ο mini USB φορτιστής είναι και αυτά εφοδιασμένα με υδατοστεγή καλύμματα.

    Το Cat B100 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, όπως σε εργοστάσια, εργοτάξια και άλλους εξωτερικούς χώρους, αλλά και σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ – 25° C και 55° C.

    Το φυσικό περιβάλλον για το Cat B100 είναι εκεί όπου υπάρχει σκόνη, νερό και λάσπη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια.

    Το Cat B100 διατίθεται στην προτεινόμενη τιμή των 159€ στα καταστήματα Wind, Media Markt, CTI, Eltrak.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles