21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cat B15: Νέο smartphone από τη Caterpillar, με πιστοποιητικό IP 67, Android 4.1 και δυνατότητα χρήσης 2 καρτών SIM

    Δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας κάνει το Cat B15, μία από τις ανθεκτικότερες συσκευές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στην κατηγορία των smartphones.

    Πριν από λίγες ημέρες, η Cat λανσάρει και στην κυπριακή αγορά το Cat B15, το νέο smartphone με πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP 67, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας μέσα από μία ιδιαίτερα ανθεκτική και για «σκληρή» μεταχείριση συσκευή!

    CAT B15
    CAT B15

    Φτιαγμένα να «σε ακολουθούν παντού», αναφέρεται εύστοχα στην επικοινωνιακή καμπάνια των Cat phones για το Cat B15 και την αμέσως προηγούμενη έκδοση, Cat B25 και φαίνεται να έχουν δίκαιοαφού το Cat B15 είναι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη πλήρη λειτουργικότητα σε πτώση από ύψος 1.8 μέτρων, χάρη στο πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ.

    Εκτός από ανθεκτικό, το νέο δημιούργημα της Caterpillar, που σχεδιάστηκε από τη Bullitt Mobile Ltd, υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, διαθέτει κεντρικό επεξεργαστή 1 GHz, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2 κάρτες SIM ενώ η οθόνη αφής 4 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα!

    CAT B25
    CAT B25

    Το Cat B15 θα διατίθεται στη Κύπρο από τα καταστήματα Telefone, A.R.P. Mobile Tech Stores και Cyta, με λιανική τιμή πώλησης που θα κυμαίνεται γύρω στα 369€ για το Cat B15 και 109€ για το Cat Β25.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα Cat Phones υπάρχουν διαθέσιμες στους πιο κάτω συνδέσμους: www.toughphones.gr και  www.facebook.com/pages/CatPhonesFansGreeceCyprus

    Την ευθύνη για την διανομή των Cat Phones στην Κύπρο, έχει αναλάβει η εταιρεία A.R.P. MOBILE TECH STORES LTD – Tηλ: 25822230

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles