15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Cat B15 τώρα με δωρεάν πλοηγό CitisNAV!

    [Δ.Τ]

    Ειδικά σχεδιασμένο για λειτουργία σε δύσκολες συνθήκες, με μεγάλη οθόνη 4 ιντσών, το Cat B15 σας δίνει τη δυνατότητα να ανα-καλύψετε city και off-road διαδρομές, εύκολα και γρήγορα, χωρίς downloads!

    cat-b15

    Σε συνεργασία με τη CitisNAV (GPS Software Navigation for Smartphones), η Cat® Phones διαθέτει ενσωματωμένο GPS Software σε κάθε νέο κάτοχο Cat® B15. Μπορείτε έχετε το κινητό μαζί σας σε κάθε σημείο της διαδρομής, αφού είναι αδιαπέραστο στη σκόνη, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, μπορεί να επιβιώσει από πτώση 1,8 μέτρων και να βυθιστεί σε 1 μέτρο νερού έως και 30 λεπτά. Η συσκευή διατίθεται με αποσπώμενη μπαταρία 2000mAh, έχει χρόνο ομιλίας που υπολογίζεται στις 16,3 ώρες ενώ είναι εξοπλισμένη με την έκδοση Android 4.1 (Jelly Bean) και έχει διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz. H ενσωματωμένη κάμερα 5MP σας επιτρέπει να απαθανατίσετε κάθε στιγμή ενώ η εμπρόσθια κάμερα VGA δίνει τη δυνατότητα παραγωγής video.

    citisnav

    Το Cat® B15 διατίθεται στα καταστήματα Wind, Media Markt, Κωτσόβολος και Public. Πλέον διατίθεται στην αγορά και το Β15Q, η αμέσως επόμενη έκδοση της ναυαρχίδας κινητών Cat®.

    Για περισσότερες πληροφορίες stay tuned εδώ: https://www.facebook.com/CatPhonesFansGreeceCyprus

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles