21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κάνουμε unboxing στο Cat B15, το ανθεκτικό και αδιάβροχο Android smartphone!

    Έχουμε στα χέρια μας για δοκιμή το νέο smartphone της Caterpillar, το B15, το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές IP67. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 1 μέτρου για 30 λεπτά και επίσης δεν επηρεάζεται καθόλου από σκόνη ή χώμα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αρέσκονται στα extreme sports ή όσους εργάζονται υπό δυσμενείς συνθήκες για το κινητό τους.

    catb15unboxing

    Το B15 τρέχει Android 4.1 Jelly Bean, διαθέτει 4άρα οθόνη ανάλυσης 480 x 800 pixels και στο εσωτερικό του κρύβει ένα διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz και 512 MB μνήμης RAM. Επιπλέον έχει 4 GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος μέσω microSD), δέχεται δύο κάρτες SIM και μπορεί να κάνει λήψεις φωτογραφιών και video μέσω της 5 MP κάμεράς του (ή της εμπρόσθιας VGA). Η μπαταρία του στα 2.000 mAh προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι φυσικά η στιβαρή κατασκευή με το πλαίσιο να αποτελείται από συνδυασμό αλουμινίου και γομώδους πλαστικού, ώστε να επιβιώνει πτώσεις ακόμα και από 1,8 μέτρα ύψους

    Δείτε το unboxing video και μείνετε συντονισμένοι στο Digital Life για το πλήρες review!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles