16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cat S30: Ένα ανθεκτικό 4G smartphone, που ταιριάζει… με το DNA των Κυπρίων!

    Cat S30

    Είναι γνωστό της πάσης ότι οι Κύπριοι είναι περήφανοι για την καταγωγή τους, την ιστορία τους, ενώ έχουν να καυχιούνται για την εργατικότητα τους που πάει «στράφι» τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της υψηλής ανεργίας που παρατηρείται στο νησί. Παρ’ όλα αυτά όμως οι Κύπριοι «Ανθεκτικοί όπως είναι σαν λαός» υπομένουν και προσδοκούν τον ερχομό καλυτέρων ημερών για τον τόπο τους.

    Μία τεχνολογική πρόταση που εντυπωσιάζει και φυσικά ταιριάζει «γάντι» στο DNA των Kυπρίων, πάνω απ’ όλα για την «εργατικότητα και την ανθεκτικότητα» της κάτω από σκληρές… και δύσκολες συνθήκες, είναι ένα Android 4G smartphone με την κλασική die-hard εμφάνιση του, δημιούργημα της Caterpillar, που είναι σχεδιασμένο να σας κρατήσει σε επαφή, ακόμα και στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες!

    Πρόκειται φυσικά για το Cat S30, που ενσωματώνει λειτουργικό Android 5.1. και χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IP68, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό αντέχοντας για έως και 60 λεπτά και σε ένα μέτρο βάθος, ενώ, χάρη στο Mil-Spec 810G, επιβιώνει… από πτώσεις από έως και 1,8 μέτρα. Τα «διαπιστευτήρια» αντοχής στρατιωτικών προδιαγραφών του Cat S30 επαληθεύονται με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη και στο πιο σκληρό περιβάλλον εργασίας ή τις extreme τοποθεσίες, αφού μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες από -25 έως 55 βαθμούς Κελσίου, ενώ σας επιτρέπει να χειριστείτε την οθόνη του τόσο με βρεγμένα δάκτυλα όσο και με γάντια, αλλά και να διαβάσετε εύκολα τις πληροφορίες ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο του νησιού μας.

    Κατά τα λοιπά, το S30 δεν υστερεί καθόλου, αφού διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 210 της Qualcomm στο 1.1GHz, κάμερες 5 και 2MP, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη LTE. Παράλληλα η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που αποτελεί απαραίτητο χαρακτηριστικό για όλους τους χρήστες τηλεφώνων Cat σίγουρα θα σας ενθουσιάσει αφού το S30 έρχεται… με μπαταρία 3.000mAh, για να σας προσφέρει χρόνο ομιλίας έως 12 ώρες και χρόνο αναμονής έως και 19 ημέρες. Η τιμή πώλησης του Cat S30 φτάνει τα 319 ευρώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles