17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cat S31: Unboxing & hands-on με το νέο σκληροτράχηλο της αγοράς

    Το Cat S31 το έχουμε δει πρώτη φορά στην IFA 2017, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως πλέον είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον, με πιο ώριμο software.

    cof
    Είναι ο μικρότερος αδελφός του Cat S41, με μπαταρία 4.000mAh. Δεν μπορεί να βουτήξει τόσο βαθιά – έχει βαθμολογηθεί να αντέχει στα 1,2 μέτρα για 35 λεπτά – αλλά μπορεί να αντέξει πτώση από το 1,8 μ πάνω σε σκυρόδεμα και να επιβιώσει. Χρησιμοποιεί το Gorilla Glass 3 για την προστασία της οθόνης των 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p (η οποία επίσης λειτουργεί με δάκτυλα με βρεγμένα ή γάντια).

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    Το Cat S31 τρέχει το Android Nougat, διαθέτει Snapdragon (1.3GHz quad-core) chipset με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου κάμερες 8 και 2MP, programmable key και dual-SIM connectivity (με LTE Cat. 4, VoLTE, VoWiFi).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles