17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CAT S41: Το νέο, υπερ-ανθεκτικό smartphone της Caterpillar είναι εδώ

    Το νέο, υπερ-ανθεκτικό smartphone της Caterpillar είναι εδώ και έτοιμο να υπομείνει τα πάντα! Με τεράστια αντοχή στο νερό, τη σκόνη και τις πτώσεις, αλλά και mid-range specs που του προσφέρουν ικανοποιητική λειτουργία και επιδόσεις, δε θα απογοητεύσει αυτούς που ψάχνουν το πιο σκληροτράχηλο Android smartphone της αγοράς…

    cof

    Το Cat S41 σίγουρα δεν είναι ένα compact smartphone. Μπορεί το ύψος του να είναι περιορισμένο λόγω της 5″ οθόνης, όμως το ογκώδες περίβλημά του από συνθετικό υλικό, προσθέτει αρκετά χιλιοστά και στις τρεις διαστάσεις του. Φυσικά, είναι απαραίτητο για να αντέχει τις πτώσεις από μεγάλο ύψος και υπό οποιαδήποτε γωνία. Gorilla Glass 5 καλύπτει την πρόσοψή του ενώ κάθε θύρα σφραγίζεται από ειδικά, ελαστικά πορτάκια, τα οποία πρέπει να προσέχετε προτού το βυθίσετε στο νερό.

    Η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη ενώ η συσκευή, παρά το βάρος και τις διαστάσεις της, είναι εύχρηστη ακόμη και με το ένα χέρι, χάρη στο grip που προσφέρει, ενώ και τα πλήκτρα της είναι σωστά τοποθετημένα. Εκτός από τα “κλασικά”, έχουμε και το γνωστό, πλέον, “κίτρινο” πλήκτρο της Cat στην αριστερή πλευρά, το οποίο είναι προγραμματιζόμενο και μπορεί να λειτουργήσει και σαν SOS πλήκτρο. Τα τρία πλήκτρα κάτω από την οθόνη είναι φυσικά και όχι αφής.

    Στη συσκευασία θα βρείτε φορτιστή PumpExpress, καλώδιο microUSB και ένα adaptor από microUSB σε θηλυκό USB Type-A, ώστε να φορτίζετε άλλες συσκευές μέσω του S41.

    cof

    Διαβάστε ολόκληρο το review του Cat S41 και το hands-on μας στο Myphone.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles