13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cat S42: Έρχεται στην Κύπρο το πρώτο smartphone με αντιμικροβιακή προστασία Biomaster

    Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με αντιβακτηριακά χαρακτηριστικά καθίσταται πλέον το Cat S42, το οποίο θέτει ένα νέο πρότυπο υγιεινής για το μέλλον των κινητών συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, κάθε εξωτερικό εξάρτημα του smartphone Cat S42 έχει λάβει την επεξεργασία με την αντιμικροβιακή τεχνολογία Biomaster και διαθέτει ISO 22196. Η αντιμικροβιακή προστασία Biomaster, αναμένεται να εισαχθεί και σε άλλες συσκευές της σειράς προϊόντων Cat εντος του τρέχοντος έτους.

    Η συγκεκριμένη αντιμικροβιακή τεχνολογία βασίζεται στην εισαγωγή ιόντων αργύρου κατά την παραγωγή, η οποία δημιουργεί ένα μόνιμο επίπεδο προστασίας της συσκευής, που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει τη δυνατότητα να πλένεται , ανοίγει το δρόμο και θέτει ένα νέο πρότυπο υγιεινής για το μέλλον των κινητών τηλεφώνων.

    Το ενεργό αντιμικροβιακό συστατικό Biomaster έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την αναπαραγωγή των κυττάρων των βακτηρίων, αφού στις δοκιμές αποδείχθηκε μείωση πάνω από 80% μέσα σε 15 λεπτά και 99,9% μέσα σε 24 ώρες. Σε συνδυασμό με τα ήδη υφιστάμενα διαπιστευτήρια στιβαρότητας των τηλεφώνων Cat, που διασφαλίζουν ότι η συσκευή μπορεί να πλένεται πλήρως και τακτικά με σαπούνι και νερό, με απολυμαντικά και ακόμα και με χλωρίνη, το Cat S42 είναι ο αντιπρόσωπος της νέας γενιάς υγιεινής προστασίας προϊόντος, που είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό των smartphone.

    Το Cat S42 με την επεξεργασία Biomaster αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Κυπριακή αγορά το 2ο τρίμηνο του 2021, από την εταιρεία MOBILE  TECH STORES LTD – Επίσημος Διανομέας των κινητών Cat στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles