14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cat S60: Το πρώτο smartphone στον κόσμο με θερμική κάμερα από την Caterpillar!

    CAT S60 (6)

    Ακόμη πιο πολύ φαίνεται να μεγαλώνει την απόσταση από τον ανταγωνισμό η Caterpillar στην κατηγορία των rugged smartphone έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου Cat S60, που εκτός από την μεγάλη ανθεκτικότητα του είναι και το πρώτο smartphone στον κόσμο που φέρει ενσωματωμένη την θερμική κάμερα FLIR (με αισθητήρα Lepton).

    Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο αδιάβροχο μοντέλο που μπορεί να αντέξει σε βάθος έως 5 μέτρων για έως μία ώρα, ωστόσο το χαρακτηριστικό του που κάνει τη μεγάλη διαφορά.. είναι η κάμερα θερμικής απεικόνισης της γνωστής κατασκευάστριας FLIR που μπορεί να καταγράψει θερμικές εικόνες, να μετρήσει θερμοκρασίες καταγράφοντας τόσο εικόνα όσο και video. Η ανάλυσή της είναι στα 640×480 pixels, και προορίζεται κυρίως για πρακτικές χρήσεις, όπως π.χ. αποστολές έρευνας και διάσωσης, αποτελώντας συνάμα ένα χρήσιμο εργαλείο και για άλλες κατηγορίες επαγγελματιών.

    CAT S60 (4)

    Στα υπόλοιπα specs, το Cat S60 έρχεται με οθόνη 4,7 ιντσών με προστασία Gorilla Glass 4 και δυνατότητα χρήσης με βρεγμένα χέρια ή με γάντια, επεξεργαστή Snapdragon 617 με υποστήριξη LTE, 3GB RAM32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13 και 5MPκαι μπαταρία 3.800mAh. Ενσωματώνει το λειτουργικό Android Marshmallow, ενώ όσον αφορά την κατασκευή του διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο και πίσω μέρος από ενισχυμένο πλαστικό.

    CAT S60 (3)

    Αξίζει επίσης να καταγραφεί ότι η Caterpillar αναφέρει πως στα drop-tests της περιέλαβε την πτώση της συσκευής από ύψος 1,8 μέτρων 26 φορές, ώστε να διασφαλίσει την αντοχή της. Όσον αφορά τη στεγανότητά της, μπορείτε να τη βυθίσετε στο νερό σε βάθος έως 5 μέτρων αν έχετε κλειστές τις εγκοπές για το μικρόφωνο και το ακουστικό στο εμπρόσθιο μέρος του, αλλιώς περιορίζεται στα 2 μέτρα.

    Η διάθεση του νέου Cat S60 στην Κύπρο αναμένεται να αρχίσει τον ερχόμενο Ιούνιο μέσω της ARP MOBILE TECH STORES LTD – Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας της Cat Mobile στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles