16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    CBS IT Systems Cyprus: έγινε Platinum Partner της Lenovo

    Την ανώτατη βαθμίδα στο πρόγραμμα συνεργατών Lenovo 360 Infrastructure Solutions κατέκτησε η CBS IT Systems Cyprus η οποία γίνεται πλέον και επίσημα Lenovo Platinum Partner.

    Έχοντας υλοποιήσει υποδομές HPC στο The Cyprus Institute και εγκαταστάσεις Lenovo Servers & Storage στο C.A.S. Cyprus στα Κυπριακά Ταχυδρομεία, στο Cyprus Cancer Research Institute (CCRI) και στην Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ), η CBS IT κατέχει την ύψιστη τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες της Lenovo.

    Η εν λόγω πιστοποίηση συμβολίζει την αναγνώριση και την επιβράβευση για τη συνεισφορά της CBS IT στην αγορά πληροφορικής παρέχοντας προϊόντα Lenovo καθώς η CBS IT έχει επενδύσει στην εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες Lenovo Enterprise solutions.

    Η CBS IT, ως Lenovo Platinum Partner, επισφραγίζει την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (Servers, Storage, High-Performance computing), θέτοντας υψηλούς στόχους για περίπλοκα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αποτελώντας τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για  τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles