20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    CD Projekt Red: Περικοπές στο προσωπικό για το studio του The Witcher

    Το studio πίσω από μεγάλα παιχνίδια, όπως το Cyberpunk 2077 και το The Witcher 3, η CD Projekt Red, ετοιμάζεται να απολύσει περίπου το 10% του προσωπικού, διότι, όπως αναφέρει, είναι υπεράριθμο. Παρά το γεγονός ότι πολλά projects βρίσκονται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που σχετίζονται με το The Witcher, το Cyberpunk και τα νέα franchises, ο διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt, Adam Kiciński, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει «αξιολογήσει προσεκτικά» τις ανάγκες της για το επόμενο έτος. Δε θα έχει δουλειά για όλους τους εργαζομένους της το 2024.

    Οι απολύσεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2024. “Θέλουμε τα μέλη της ομάδας να έχουν άφθονο χρόνο για να επεξεργαστούν και να προσαρμοστούν στην αλλαγή. Έχουμε επίσης φροντίσει να προσφέρουμε σε όλους ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποχώρησης”, δήλωσε ο Kiciński.

    Ο Kiciński ισχυρίζεται ότι αυτές οι “αρκετές βαθιές αλλαγές” εντός της εταιρείας θα διασφαλίσουν ότι η CD Projekt Red θα κάνει καλά παιχνίδια που πληρούν τα χρονοδιαγράμματα χωρίς “περιττή” κρίση. Οι απολύσεις εκτιμάται ότι θα κοστίσουν στην CD Projekt 4,5 εκατομμύρια PLN, ή περίπου 1,1 εκατομμύρια δολάρια , συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων απόλυσης, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση προς τους επενδυτές.

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield: 3 νέα trailers μας ξεναγούν στις μεγαλύτερες πόλεις (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles