18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cell phones: O νούμερο ένα προορισμός για όλα τα προϊόντα στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας!

    Οι fans της υψηλής τεχνολογίας και των tech gadgets έχουν πάντοτε την τάση να αναζητούν τη δική τους ξεχωριστή γωνιά. Συγκεκριμένα, κοιτάζουν για έναν χώρο που να τους εμπνέει αλλά και να τους παρέχει αξιοπιστία και φυσικά να τους προσφέρει τα κορυφαία brands στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Πάνω από όλα όμως, ένα κατάστημα, θα πρέπει να χαρίζει «εμπιστοσύνη» και το cell-phones.gr είναι το κατάστημα που έχει όλα όσα αναζητάτε για τις αγορές σας.

    Από το 2004 που άνοιξε τις πόρτες του στη Δαβάκη 40 στη Καλλιθέα, το κατάστημα Cell phones, βρίσκεται στο πλευρό κάθε φανατικού λάτρη των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Ειδικότερα, στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και των smartphones, οι tech experts του Cell phones πρόκειται να σας μυήσει σε έναν μαγικό κόσμο τεχνολογίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα από προϊόντα, ενώ κάνοντας μια εύκολη «επίσκεψη» στο on-line store cell-phones.gr, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τα… πάντα!

    Από high-end smartphones και tablets τελευταίας τεχνολογίας, σταθερά τηλέφωνα, wearables που φροντίζουν για τη σωστή διαχείριση του προγράμματος γυμναστικής σας και των διατροφικών συνηθειών σας, μέχρι True-Wireless ασύρματα ακουστικά που συνδέονται “on-the-fly” μέσω Bluetooth και ηλεκτρικά ποδήλατα και e-scooters που αποτελούν το νέο trend στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Φυσικά, από την τεράστια γκάμα των προϊόντων του cell-phones.gr, δεν λείπουν αμέτρητες διαφορετικές θήκες και αξεσουάρ για τις αγαπημένες σας συσκευές που όχι μόνο προστατεύουν, αλλά παράλληλα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, καθώς και η μεγαλύτερη ποικιλία σε ανταλλακτικά λουράκια για το Smart Watch σου.

    Επίσης, η Cell Phones σας δίνει τη δυνατότητα να επισκευάσετε το smartphone, το tablet σας ή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν τεθεί εκτός μάχης από κάποια αναπάντεχη τεχνική βλάβη. Κάνοντας χρήση αποκλειστικά original ανταλλακτικών και  έχοντας του πιο έμπειρους τεχνικούς στο πλευρό σας, φροντίζουμε ώστε να έχετε στα χέρια σας το smartphone σας πλήρως λειτουργικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση δεν  υπάρχει ελάχιστο κόστος ή κόστος ελέγχου και άλλου είδους κρυφές χρεώσεις (η διαφάνεια για εμάς είναι το παν).  

    Επιπλέον, μέσω του καταστήματος Cellphones, σας δίνετε η δυνατότητα να ανταλλάξετε το παλιό σας κινητό με ένα καινούριας τεχνολογίας, είτε παίρνοντας μετρητά, είτε φθηνότερα ένα  νέο μοντέλο διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κινητών ή προϊόντων. Και επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, το cell-phones.gr σας εξυπηρετεί όπου και εάν βρίσκεστε, με αποστολές που καλύπτουν όλο τον ελλαδικό χώρο.

    Μπείτε τώρα στο cell-phones.gr ή περάστε μια βόλτα από το κατάστημα Δαβάκη 40, Καλλιθέα, Αθήνα (τηλ: 210-9566000). 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles