18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Cellphones.gr: βρες τη συσκευή, τα αξεσουάρ και το service που ψάχνεις

    Κάθεσαι στον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού σου ή στην περιστρεφόμενη άνετη καρέκλα του γραφείου σου και ψάχνεις ανάμεσα σε δεκάδες ψηφιακά καταστήματα για ένα ιδιαίτερο e-shop;

    Ποια είναι η all in one λύση όταν πρόκειται για προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών;

    Οι ιδιοκτήτες και συνιδρυτές  της εταιρίας Πέτρουλας-Σαράντος Ο.Ε και του ψηφιακού δικτυακού τόπου Cellphones.gr απαντούν για ποιο λόγο το ηλεκτρονικό κατάστημα Cellphones.gr αξίζει να το προτιμήσετε:

    • σε λίγους μήνες κλείνει 10 χρόνια αξιόπιστης παρουσίας στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.
    • έκτος από ψηφιακό κατάστημα υπάρχει και φυσικό κατάστημα στο κέντρο της τεχνολογίας, στην οδό Δαβάκη 40 στην Καλλιθέα Αττικής.
    • το προσωπικό της εταιρίας είναι όλοι τελειόφοιτοι πτυχιούχοι των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων με σεμινάρια πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθούν.
    • με σχεδόν δυόμιση χιλιάδες προϊόντα σε stock είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε.
    • θα βρείτε τεράστια γκάμα από smartphones ,tablets  καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα ( με εγγύηση έως και 2 χρόνια ) , συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, αξεσουάρ,  αλλά και υπηρεσίες, σε τιμές που κάνουν την τεχνολογία πλέον προσιτή σε όλους.

    Σε ένα από τα πλέον φιλικά interface, περιηγηθείτε εύκολα και πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με  πολλές δυνατότητες στους τρόπους πληρωμής και παράδοσης. Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες και το service που σας παρέχει το κατάστημα: από την επισκευή και αναβάθμιση του κινητού σας, έως και την «ανταλλαγή» του παλιού σας κινητού με ένα καινούριο.

    Καλέστε στο 210-9566000, ή επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα, περιηγηθείτε στο www.cellphones.gr ή κάντε like στην σελίδα  του στο facebook

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles