15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    CellPhones. Η σταθερή σας επιλογή στο χώρο της κινητής και… όχι μόνο

    CellPhones: Μία από τις εταιρείες που εμπιστεύεται πολύς κόσμος εδώ και πολλά χρόνια -από το 2004 ακόμη- στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και, αν δεν τη γνωρίζεις, ήρθε η ώρα να μάθεις περισσότερα.

    CellPhones

    Ό,τι ψάχνεις και αφορά στο κινητό σου, από καινούριες και μεταχειρισμένες συσκευές, έως θήκες και αξεσουάρ για κάθε πρόταση της αγοράς. Αλλά και tablets ή συσκευές σταθερής τηλεφωνίας . Και ακόμη προϊόντα stock σε προσφορά, αλλά και υπηρεσίες που θα σε φέρουν στο κατάστημά της.

    To CellPhones.gr αναλαμβάνει επιπλέον επισκευές χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις συσκευές σας. Οι επισκευές γίνονται από πιστοποιημένους τεχνικούς και μάλιστα αυθημερόν στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο κόστος ή κόστος ελέγχου σε καμία περίπτωση.

    Επιπρόσθετα, μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό σου κινητό με ένα καινούριας τεχνολογίας, είτε παίρνοντας μετρητά, είτε φθηνότερα ένα  νέο μοντέλο διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κινητών ή προϊόντων. Ακόμη μπορείς να μεταφέρεις στη νέα σου συσκευή τα τηλέφωνα, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και τα τραγούδια, αλλά και να σου τα δώσει σε ένα USB stick ή CD/DVD.

    Το CellPhones.gr εξυπηρετεί όπου και εάν βρίσκεστε, με αποστολές που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ένα ολοκληρωμένο e-shop με φυσικό κατάστημα που προσφέρει λύσεις σε ό,τι χρειαστείτε.

    Δείτε περισσότερα στο www.cellphones.gr, επισκεφθείτε το κατάστημα Δαβάκη 40, Καλλιθέα, Αθήνα ή επικοινωνήστε στο 2109566000.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles