18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Cellphones. Για τις ηλεκτρονικές αγορές και το… service των συσκευών σας

    Κινητά, tablets και λοιπά αξεσουάρ βρίσκονται στις καθημερινές σας ανάγκες για αγορά. Και αν δε θέλετε να χάνεστε στον “κυκεώνα” του Διαδικτύου, sites σαν αυτό της Cellphones αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας. Πόσο μάλλον όταν, συν όλα τα άλλα, η εταιρεία, αναλαμβάνει και το service των συσκευών σας.

    CellPhones 03

    Η Cellphones δεν είναι μία νέα εταιρεία, αντίθετα δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 2004. Έχει συνεργασίες με όλες τις κατασκευάστριες κινητών, καθώς και με εταιρείες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να μπορεί να προσφέρει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ταχύτατους χρόνους παράδοσης. Επιπλέον, αναλαμβάνει την άμεση επισκευή οποιοδήποτε τηλεφώνου.

    CellPhones 04

    Στο κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ (θήκες, μεμβράνες προστασίας, μπαταρίες κ.α.) για όλα τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα τελευταία μοντέλα κινητής τηλεφωνίας , ελαφρώς μεταχειρισμένα με έκπτωση που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 50% της αρχικής τους τιμής.

    cellphones site

    Επισκεφθείτε το site της CellPhones (www.cellphones.gr) για περισσότερες επιλογές, ενώ, ακόμη κι αν μένετε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, αξίζει να σημειώσουμε, ότι η τιμή αντικαταβολής για τα προϊόντα που θα αγοράσετε είναι ίδια ακόμη και για δυπρόσιτες περιοχές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles