21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Celly: Καινοτόμα προϊόντα στην Κυπριακή αγορά των αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και tablet

    Ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών αξεσουάρ για smartphone και tablet, διαχωρισμένο σε τέσσερις βασικές κατηγορίες δημιούργησε η Celly, ικανό να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαία η αλματώδης αύξηση του μεριδίου αγοράς της Celly, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα στη κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και tablet.

    «Ι Protect»

    Η πρώτη κατηγορία, που ακούει στο όνομα «Ι Protect», περιλαμβάνει αξεσουάρ προστασίας των συσκευών. Η γκάμα της κατηγορίας «Ι Protect», προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών. Μεμβράνες και γυαλιά για προστασία οθόνης, μεγάλη συλλογή από θήκες αλλά και αδιάβροχες θήκες για το κινητό και το tablet. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει σχεδιαστεί και καλύπτει αποτελεσματικά τις περισσότερες συσκευές (smartphones και tablets) που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

    celly GLASSUNI5.0_part2 (1)

    «I Listen»

    Η δεύτερη κατηγορία είναι η «I Listen» η οποία περιλαμβάνει τα ενσύρματα ακουστικά, τα Bluetooth, τα ακουστικά και τα καλώδια ήχου. Ο καθαρός ήχος και η εργονομία χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής. Ο χρήστης επωφελείται από τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας Stereo. Τα ενσύρματα ακουστικά και τα ακουστικά Bluetooth εγγυώνται απόλυτη ελευθερία κινήσεων , ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι με το smartphone σας.

    celly HIPHOPBK

    «I Use»

    Η τρίτη κατηγορία συνδέεται με την χρήση. Είναι η κατηγορία «I Use». Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται τα προϊόντα που επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους με απόλυτη ελευθερία και άνεση, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το στυλ και τη λειτουργικότητα. Άλλωστε, τα smartphones και tablets αποτελούν τα μέσα που μας ακολουθούν κατά τη διάρκεια της εργασίας αλλά και του ελεύθερου μας χρόνου. Περιλαμβάνει διάφορα είδη car holders που μπορούν να εφαρμοστούν ανάλογα με τον τύπου του αυτοκινήτου, αξεσουάρ για τα σπορ όπως flexbike για ποδηλασία, armband, runbelt και airband για το τρέξιμο. Επιπλέον στην κατηγορία αυτή προσφέρονται τα selfie sticks, stylus pens και adaptors.

    celly FLEXBIKEXX

    «I Charge»

    Η τέταρτη και τελευταία κατηγόρια είναι η «I Charge». Στην κατηγορία αυτή μπορεί να βρει κανείς όλων των ειδών φορτιστές που σου επιτρέπουν να φορτίσεις τις συσκευές σου όπου και να βρίσκεσαι. Στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, σε ταξίδια, στο σπίτι, σε συναντήσεις κτλ. Φορτιστές αυτοκινήτου και σπιτιού, Φορτιστές με καλώδιο και φορτιστές με υποδοχή USB μέχρι 5 καλώδια και power bank φορτιστές.

    celly PB4000ALUGD

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles