18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Cerebro του καθηγητή Xavier των X-Men ζωντανεύει με το Oculus Rift!

    Εάν ανήκετε στους fans των ταινιών και των comics των X-Men δεν μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ για το Cerebro, το ειδικά διαμορφωμένο headset-κράνος του καθηγητή Xavier, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πανίσχυρο τηλεπαθητικό μεταλλαγμένο να ανακαλύπτει και να διαβάζει τη σκέψη των άλλων μεταλλαγμένων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και εάν βρίσκονται…

    Xavier_Cerebro

    Στο πλαίσιο της φετινής Comic-Con, του μεγαλύτερου εκθεσιακού event για comics, geeky ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η 20th Century Fox δημιούργησε μία ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Cerebro χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη VR τεχνολογία του Oculus Rift! Έτσι λοιπόν, οι τυχεροί επισκέπτες της Comic-Con θα έχουν την ευκαιρία να μπουν έστω και για λίγο στο ρόλο του Professor Xavier, καθώς μέσω μίας πανοραμικής VR παρουσίασης θα πρέπει να ψάξουν τη νούμερο 1 καταζητούμενη μεταλλαγμένη, τη γνωστή Mystique. Η VR εμπειρία που θα προσφέρει το Oculus Rift θα εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με την αντίστοιχη λειτουργία του Cerebro στις ταινίες X-Men. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εν λόγω προωθητικής ενέργειας θα καταγράψουν τις πιο αστείες αντιδράσεις και θα τις ανεβάσουν στο Facebook στο επίσημο group της ταινίας Days of the Future Past.

    Cerebro_Oculus1

    Cerebro_Oculus2

    Πέραν της εικονικής εμπειρίας που θα προσφέρει μέσω του Oculus Rift, η 20th Century Fox ανακοίνωσε ότι οι fans των X-Men θα μπορούν να προαπαραγγείλουν την Cerebro Collection (η οποία περιλαμβάνει τα X-Men 1-7 και μία ρέπλικα του κράνους) μαζί με το Days of the Future Past, με μία τιμή κοντά στα 90 δολάρια (προσθέτοντας δηλαδή 10 δολάρια στην υπάρχουσα τιμή του πακέτου). Τέλος, όπως έχει ανακοινωθεί η DVD/Blu-ray έκδοση του Days of The Future Past, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της μέσα στον Οκτώβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles