13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι Celebrities της CES 2014: Stars και τεχνολογία

    Η CES που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, όχι μόνο στις ΗΠΑ. Και διάφοροι celebrities θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή, συνδυάζοντας star system και τεχνολογία.

    ces_2014_celebrities

    Η CES, η πιο “διάσημη» έκθεση τεχνολογίας και καταναλωτικών ηλεκτρονικών, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιείται στο Las Vegas και να μην αποτελέσει σημείο συνάντησης «αστέρων», τοπικού και παγκόσμιου βεληνεκούς. Αρκετές εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν την διασημότητα μελών του star system για να «προβάλλουν» τα προϊόντα τους. Ποιες είναι οι παρουσίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής; Διαλέγουμε και σας λέμε.

    Pharrell Williams: Η «φωνή» των Daft Punk στο “Get Lucky” θα βρίσκεται στο περίπτερο του Liquipel (ναι, του υγρού που κάνει τα smartphone αδιάβροχα) και θα υπογράφει αυτόγραφα για τους θαυμαστές του στις 8 Ιανουαρίου, για μίαμιση ώρα.

    50 cent: Ο γνωστός ράππερ θα υπογράφει αυτόγραφα στο booth της SMS Audio (ακουστικά), την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου, για μία ώρα.

    Kristen Bell: Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Veronica Mars, θα βραβευτεί για την καινοτομία του sequel της σειράς, να χρηματοδοτηθεί μέσω crowdfunding από το Kickstarter.

    Vince Neil: ο τραγουδιστής του ιστορικού συγκροτήματος Motley Crue, θα βρίσκεται στο περίπτερο της Zound Industries στις 8 Ιανουαρίου για να υπογράφει αυτόγραφα και να προωθεί τα Marshall Headphones, την «ατομική» προσπάθεια της ιστορικής εταιρείας συστημάτων ήχου.

    Robert Horry: ο μπασκετμπολίστας του NBA θα βρίσκεται για μία ώρα στο περίπτερο της ZTE, τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Η ZTE «παίζει» αμερικανικά.

    Tiesto: ο πασίγνωστος DJ θα βρίσκεται στο Las Vegas για κάποιες εμφανίσεις σε clubs, αλλά θα παρευρεθεί και στη συνέντευξη τύπου της Audiofly, της εταιρείας που κατασκευάζει in-ear ακουστικά.

    Steve Angello: ο έτερος DJ θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο περίπτερο της Urbanears στις 9 Ιανουαρίου.

    Rohan Marley και Ky-mani Marley: Οι δύο γιοι του τραγουδιστή Bob Marley θα παραχωρούν συνεντεύξεις στο περίπτερο της House of Marley, της εταιρείας τους ακουστικών και συστημάτων ήχου.

    Τι λέτε; Πιστεύετε ότι το star system μπορεί αν βοηθήσει εταιρείες τεχνολογίας να προωθήσουν περισσότερο στο κοινό τα προϊόντα τους; Ή μήπως αυτή η τεχνική δημοσιότητας θεωρείται πια από τους περισσότερους «πασέ»;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles