15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η LG αποκαλύπτει επίσημα στη CES 2014 τα σχέδιά της για WebOS smart TVs!

    Την περασμένη χρονιά, η LG είχε αγοράσει από την HP το WebOS λειτουργικό που ανέπτυξε η Palm, το οποίο δεν είχε κανένα μέλλον στα χέρια των Αμερικανών. Ήταν ήδη σαφές, ωστόσο, ότι δε θα το αξιοποιούσε σε smartphones ή tablets και τώρα βλέπουμε ότι του δίνει μία ευκαιρία στις… έξυπνες τηλεοράσεις της.

    lg webos

    Η κορεατική εταιρεία αποκάλυψε τα σχετικά σχέδιά της με αφορμή τη CES 2014 και, παρόλο που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποιο WebOS μοντέλο, έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού στη δημοσιότητα.

    Το WebOS φέρνει τρία βασικά πλεονεκτήματα στις “έξυπνες” τηλεοράσεις της LG, την εύκολη σύνδεση που σας επιτρέπει να σετάρετε με ευκολία τη νέα σας τηλεόραση με τη βοήθεια ενός animated χαρακτήρα του “Bean Bird”, το εύκολο switching ανάμεσα σε περιεχόμενο, πηγές και εφαρμογές (η LG διαθέτει, όπως βλέπουμε στα σχετικά screenshots και ολοκληρωμένο κατάστημα εφαρμογών) καθώς και την εύκολη πλοήγηση, με τις φωνητικές δυνατότητες αλλά και τα gestures να δίνουν το παρόν. Οι WebOS τηλεοράσεις της LG διαθέτουν, φυσικά, και web browser, ενώ θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Κορέα και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.

    Για να δούμε αν ξεκινώντας η CES 2014 θα ανακοινωθεί και κάποιο συμβατό μοντέλο λοιπόν ή θα χρειαστεί να περιμένουμε λιγάκι ακόμη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles