15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Jide Remix Ultra Tablet. Ένας «κλώνος» του Microsoft Surface με… Android (CES 2015)

    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να εμπνευστεί από τα Surface tablets της Microsoft, αυτή τη φορά, ωστόσο, η προσπάθεια έρχεται από τρεις πρώην μηχανικούς της… Google. Είναι οι Jeremy Zhou, David Ko και Ben Luk, οι οποίοι εργάζονταν στο κομμάτι προϊόντων όπως οι Google Maps και η αναζήτηση του κολοσσού του Διαδικτύου. Πριν λίγο καιρό, δημιούργησαν την εταιρεία Jide και τώρα δημιουργούν ένα συνδυασμό tablet και laptop που θυμίζει αρκετά την πρόταση της Microsoft και επέδειξαν στη CES 2015. Και κάπως έτσι δημιουργείται το Jide Remix Ultra tablet, κατασκευασμένο από συνδυασμό μετάλλου και πλαστικού με μαγνητικά αποσπώμενο πληκτρολόγιο και βάση στήριξης.

    Remix ultra tablet 1

    Η διαφορά του από το Surface; Ότι δεν ενσωματώνει Windows αλλά το Remix OS της εταιρείας που έχει πάρει στοιχεία από το λειτουργικό της Microsoft, πρακτικά ωστόσο είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του Android 4.4.2.

    Remix ultra tablet 4

     

    Κατά τα άλλα πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη 11,6 ιντσών ανάλυσης 1920x1080p, Nvidia Tegra 4 στα 1.8GHz, 2GB RAM, κάμερες 5MPixels, αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 64GB, μπαταρία 8.100mAh και 4-pin charging connector.

    Remix ultra tablet 6

     

    Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 349 δολάρια στις ΗΠΑ όπου θα κυκλοφορήσει σύντομα. Πώς βρίσκεται αλήθεια αυτόν τον “κλώνο” του Surface;

    Remix ultra tablet 7

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles