21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Smart TVs με Tizen OS από τη Samsung στη CES 2015!

    Οι Κορεάτες προτιμούν τα… “δικά” τους λειτουργικά στις Smart TVs τους κι έτσι, μετά την LG και το webOS, τώρα η Samsung αξιοποιεί τις δυνατότητες του Tizen OS στις “έξυπνες” τηλεοράσεις της, που θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες στη CES 2015 του Las Vegas.

    samsung smart TV

    Το λειτουργικό (στην ανάπτυξη του οποίου συμμετέχει ενεργά η Samsung) το έχουμε δει έως τώρα σε φωτογραφική μηχανή, smartphone (έστω κι αν δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο) αλλά και σε prototype TV της εταιρείας. Τώρα, έρχεται η ώρα να το δούμε και σε consumer Smart TV.

    Η version του Tizen OS για τις Smart TVs της Samsung είναι ειδικά προσαρμοσμένη για τα νέα μοντέλα, με ανασχεδιασμένο το “Smart Hub” που είναι πλέον πιο καθαρό και απλό στη χρήση του. Υποστηρίζεται, επίσης, καλύτερη ενσωμάτωση για τα Wi-Fi Direct και Bluetooth Low Energy, επιτρέποντας την πιο εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη η δυνατότητα live broadcast σε φορητές συσκευές, ακόμη κι όταν οι τηλεοράσεις είναι κλειστές. Υποστηρίζεται, τέλος, και περιεχόμενο από το PlayStation Now, τη δημοφιλή υπηρεσία της Sony.

    Τις Smart TVs με Tizen OS της Samsung θα τις γνωρίσουμε καλύτερα στο Las Vegas στη CES 2015, τη μεγάλη έκθεση των consumer electronics που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles