22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Snail W3D. Γνωρίστε το gaming smartphone που μαγνήτισε τα βλέμματα στην CES 2015!

    To Snail W3D πρόκειται για ένα πρωτότυπο Android-based gaming smartphone, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μία ιδιαίτερη συσκευή, η οποία συνδυάζει τις λειτουργίες του PlayStation Vita και του Nintendo 3DS, αλλά και ενός παραδοσιακού Android smartphone. Η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί ένα πραγματικό όνειρο για τους fans του mobile gaming, καθώς περιλαμβάνει physical controls όπως συμβαίνει με τις περισσότερες φορητές κονσόλες, ενώ παράλληλα διαθέτει 3D screen όπως το 3DS της Nintendo (τρισδιάστατη τεχνολογία όπου δεν απαιτείται η χρήση ειδικών 3D γυαλιών). Snail W3D

    Το Snail W3D ξεχωρίζει για το μεγάλο μέγεθος του, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό εάν κρίνουμε από το 5.5 ιντσών display του. Στο αριστερό τμήμα του υπάρχει ο κλασικός σταυρός αλλά και ένας analogue μοχλός και στην δεξιά πλευρά υπάρχουν τοποθετημένα 4 buttons και ακόμη ένας αναλογικός μοχλός. Σε γενικές γραμμές, το design του παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό στο PlayStation Vita, ενώ εκτός από τα παραπάνω υπάρχουν ακόμη 4 shoulder buttons, όπως επίσης volume buttons και ένα power button. Στο κάτω τμήμα του Snail W3D υπάρχει το κλασικό headphone jack, και (για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο) δύο USB ports. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs του, το Snail W3D βασίζεται σε μία πανίσχυρη octa-core CPU της MediaTek, που διαθέτει συχνότητα ρολογιού στα 2.2GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, όπως επίσης κύριο αισθητήρα κάμερας στα 13MP. Επιπλέον, από το Snail W3D δεν λείπει η 4G LTE υποστήριξη, αλλά και οι διπλές SIM slots και η θύρα για microSD. To Snail W3D διαθέτει μπαταρία στα 4.000mAh, με τους δημιουργούς του να αναφέρουν ότι μπορεί να χαρίσει έως και 6 ώρες αδιάκοπου παιχνιδιού στους gamers.

    Snail-W-3D-hands-on-9-640x360
    To Snail W3D που αναμφίβολα πρόκειται για μία εξαιρετικά πρωτότυπη συσκευή, μπορεί άνετα να κερδίσει την προσοχή των fans του mobile gaming. Το Snail W3D είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στη Κίνα μέσα στους επόμενους μήνες (οι υπεύθυνοι του επιβεβαιώνουν ότι θα κάνει την εμφάνιση του και στις Η.Π.Α) , ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles