24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sony Walkman NW-ZX2. Η επιστροφή του Walkman μόνο για λίγους και «απαιτητικούς» (CES 2015)

    Τα “σημάδια” μιλούσαν για την παρουσίαση ενός Sony Walkman στη CES 2015 και τελικά… βγήκαν αληθινά. Ιδού, λοιπόν, το νέο premium Sony Walkman NW-ZX2, σχεδιασμένο από την ιαπωνική εταιρεία με στόχο μόνο τους high-end audiophiles που θα κληθούν να πληρώσουν γι’ αυτό τα 1.119,99 δολάρια που κοστίζει.

    Sony Walkman NW-ZX2

    Το Sony Walkman NW-ZX2 είναι μία πραγματική νέα “ναυαρχίδα” για τη θρυλική οικογένεια Walkman. Με πολυτελή σχεδιασμό με σώμα από συμπαγές αλουμίνιο και ποιοτικά υλικά σε κάθε σημείο της κατασκευής του, φιλοδοξεί να ικανοποιήσει κάθε λάτρη της μουσικής, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητά της ακόμη και “εν κινήσει”.

    Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών FWVGA (854×480 pixels) και 128GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο που μπορείτε να επεκτείνετε μέσω προαιρετικής microSD κάρτας, ενώ, όπως σημειώνει, η Sony έχει 60 ώρες διάρκεια μπαταρίας (αναπαραγωγή MP3).

    Sony Walkman NW-ZX2 - 02

    Η υποστήριξη Hi-Res Audio φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ, χάρη στον S-Master HX ψηφιακό ενισχυτή και το DSEE HX, εξασφαλίζεται η όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αληθινή ηχογράφηση εμπειρία, χωρίς θόρυβο και παραμορφώσεις αλλά και αναδημιουργώντας πληροφορία που χάνεται από τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου.

    Υποστηρίζει αρχεία DSD, WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless κ.ά, Bluetooth για wireless streaming, καθώς και NFC, ενώ είναι το πρώτο Walkman που υποστηρίζει τον LDAC codec για υψηλής ποιότητας ασύρματο ήχο μέσω Bluetooth.

    Sony Walkman NW-ZX2 - 03

    Επιπλέον, ενσωματώνει και μία έκδοση του Android (αν και παρωχημένη, καθώς είναι η 4.2 JellyBean) ώστε να σας επιτρέπει να κατεβάσετε εφαρμογές από το Google Play Store.

    Το Sony Walkman NW-ZX2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την άνοιξη, αποτελώντας μία premium επιλογή μόνο για λίγους αλλά “απαιτητικούς” όσον αφορά τη μουσική τους απόλαυση.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles