17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Acer Iconia One. Νέο 8ιντσό budget-friendly tablet από την Acer [CES 2016]!

    Η Acer παρουσίασε στο πλαίσιο του media event της για την CES 2016, το Acer Iconia One, ένα σούπερ οικονομικό tablet το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους μικρούς λάτρεις της mobile τεχνολογίας. To το Acer Iconia One λόγω της εξαιρετικά προσιτής τιμής του καθίσταται ιδανικό για τους γονείς που θέλουν να δωρίσουν ένα tablet στο παιδί τους, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία για αυτό.

    Acer-Iconia-One-8 2

    To Iconia One έρχεται με προεγκατεστημένο το ειδικό Software Kids Center, το οποίο παρέχει άνεση, ασφάλεια και ευκολία χρήσης σε όλα τα παιδιά που αναζητούν ένα tablet για να γνωρίσουν καλύτερα τον μαγευτικό και συναρπαστικό κόσμο της mobile τεχνολογίας. To εν λόγω tablet δεν πρόκειται για ένα “high-tech” κτήνος, αλλά προσφέρει specs που σίγουρα τρέχουν τις περισσότερες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα MediaTek chipset με τετραπύρηνη CPU, 1GB μνήμης RAM και 16GB storage (επεκτάσιμη μέσω microSD εώς τα 128GB). Επιπλέον, διαθέτει 8ιντσό display με ανάλυση στα 720p, τρέχει Android Lollipop 5.1 και διαθέτει δύο κάμερες στα 5MP (κύρια κάμερα) και μία selfie cam στα 2MP.

    Acer-Iconia-One-8 3

    Το αρκετά “τίμιο” Iconia One είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά των Η.Π.Α μέσα στον Φεβρουάριο και η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 99$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles