23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Acer αποκαλύπτει στη CES 2016, το Liquid Jade Primo την απόλυτη Windows 10 ναυαρχίδα!

    Τα πρώτα media events της CES 2016 έχουν ήδη ξεκινήσει και η Acer επιχείρησε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με το Liquid Jade Primo, μία παντοδύναμη Windows 10 Mobile ναυαρχίδα που κάτι μας λέει ότι θα τραβήξει σαν το μαγνήτη τους φίλους των Windows Phones.

    Acer-Liquid-Jade-Primo 2

    Το Liquid Jade Primo αναμένεται να διαθέτει μία σειρά από δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν γίνεται να αμφισβητηθούν, καθώς η συσκευή της Acer διαθέτει στο εσωτερικό της Snapdragon 808 SoC, 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και ένα AMOLED display στις 5.5 ίντσες με ανάλυση στα 1080p. Εκτός από τα παραπάνω η δυναμική πρόταση της Acer προσφέρει κάμερα στα 21MP (μαζί με dual LED flash) και selfie-cam στα 8MP (με δυνατότητα για wide-angle selfies) και USB Type-C. Το Liquid Jade Primo θυμίζει αρκετά το Lumia 950 και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχει τη hardware δύναμη να ξεδιπλώσει πλήρως τις full λειτουργίες των Windows 10 και ειδικότερα του continuum, όπου με το ειδικό display dock, ένα keyboard και ένα mouse οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν το smartphone τους σε ένα εν δυνάμει PC.

    Acer-Liquid-Jade-Primo 3

    To Liquid Jade Primo δείχνει πολλά υποσχόμενο και σίγουρα μπορεί να κερδίσει τις καρδιές των φίλων των Windows 10, με την τιμή του να αγγίζει τα 560 ευρώ και στην Ευρώπη να κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles