13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εντυπωσιακή η παρουσία της Alcatel στην CES 2016 με τη σειρά Pixi 4 να κυριαρχεί!

    Η Alcatel δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα ακόμη ραντεβού στην CES, για αυτό και ετοίμασε ένα αρκετά δυνατό line-up συσκευών, όπου οι περισσότερες φέρουν το Pixi 4 brand. Έτσι λοιπόν οι νέες συσκευές που παρουσιάζει στην CES 2016 είναι δύο low-end smartphones, ένα phablet , δύο tablets, αλλά και ένα νέο smart watch που απευθύνεται σε παιδιά. Για να δούμε αναλυτικά τι βρίσκεται στο booth της Alcatel στο Las Vegas Convention Center…

    Alcatel Pixi 3 tablet (8′)

    Το Alcatel Pixi 3 πρόκειται για ένα 8ιντσό tablet, το οποίο απευθύνεται στο μέσο χρήστη και διαθέτει IPS display στα 1280×800 pixels, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα Snapdragon 210 chipset (με τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στα 1.3GHz), η οποία συνοδεύεται από Adreno 304 GPU,και 1GB μνήμης RAM. Το μεγάλο ατού του εν λόγω tablet είναι ότι “φοράει” το Windows 10 Mobile και ότι υποστηρίζει ταχύτητες 4G LTE, ενώ τέλος διαθέτει δύο κάμερες στα 5 και 2MP.

    alcatel_pixi_3_official_0012

    Alcatel Pixi 4 (3.5′)

    To Alcatel Pixi 4 στις 3.5 ίντσες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο “βενιαμίν” της παρέας των Pixi 4 smartphones, καθώς πρόκειται για μία καθαρόαιμη low-end και budget friendly πρόταση, η οποία δεν ζητάει πολλά από τον χρήστη. Η συγκεκριμένη πρόταση διαθέτει HVGA display, έχει στο εσωτερικό του έναν dual-core Cortex A7 και 512MB RAM και τρέχει Android Lollipop 5.1. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αποτελεί μία περίπτωση που είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις βασικές καθημερινές ανάγκες του χρήστη που δεν “ζητάει” πολλά από το smartphone του.

    Alcatel Pixi 4 3.5 b

    Alcatel Pixi 4 (4′)

    Το Alcatel Pixi 4 (4′) εντάσσεται και αυτό με τη σειρά του στη low-end κατηγορία, καθώς διαθέτει 4ιντσό display, ΜΤ6580M chipset με quad-core CPU, 512ΜΒ ή 1GB μνήμης RAM (ανάλογα την έκδοση), 4 ή 8GB αποθηκευτικό χώρο και με βασική διαφορά ότι βασίζεται στο λειτουργικό Android Marshmallow 6.0.

    alcatel_pixi_4_4_01_tech2

    Alcatel Pixi 4 (6′)

    Το μενού των συσκευών που παρουσιάζει η Alcatel στην CES περιλαμβάνει και ένα phablet, το οποίο ανήκει και αυτό στην οικογένεια των Pixi 4 και προσφέρει display στις 6 ίντσες (τεχνολογίας IPS στα 720p), Snapdragon 210 SoC, 1GB μνήμης RAM, 8ΜP κύρια κάμερα και 5MP selfie cam, ενώ υποστηρίζει 4G LTE και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2580mAh. To εν λόγω phablet έρχεται με εγκατεστημένο το λειτουργικό Android Marshmallow.

    Alcatel Pixi 4 6 b

    Alcatel Pixi 4 tablet (7′)

    Η Alcatel μπορεί να παρουσίασε ένα Windows 10 Mobile tablet όμως είχε στα σκαριά και μία πιο παραδοσιακή Android-based ταμπλέτα. To συγκεκριμένο tablet προσφέρει display στις 7 ίντσες (1024×600 pixels) και βασίζεται σε ένα MT8321 chip με τετραπύρηνη CPU, 1GB μνήμης RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, διαθέτει δύο κάμερες (Στα 2MP η κύρια και selfie cam VGA ανάλυσης) και φοράει το νέο λειτουργικό Android Marshmallow.

    Alcatel Pixi 4 7

    CareTime Watch

    H γκάμα των προϊόντων που παρουσιάζονται από την Alcatel στην CES 2016 κλείνει με το CareTime Watch, ένα smart wath το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους μικρούς φίλους των νέων τεχνολογιών. To CareTime Watch διαθέτει ένα μικρό OLED display (0.95 ίντσα) και η κύρια χρησιμότητα του είναι ότι διαθέτει τεχνολογία GPS tracking, που βοηθάει το γονιό να εντοπίζει το παιδί του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνει μηνύματα και σύμφωνα με την Alcatel η αυτονομία του ξεπερνάει τις 4 ημέρες.

    CareTime Watch

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles