21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Mushkin παρουσιάζει SSD σκληρό δίσκο με χωρητικότητα στα 4TB! [CES 2016]

    H Mushkin είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο του storage, καθώς έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες προϊόντα που έχουν ως στόχο τους να δώσουν στους καταναλωτές περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και στις μνήμες RAM. Στο πλαίσιο της CES 2016, η Mushkin κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου, παρουσιάζοντας δύο νέα μοντέλα της οικογένειας Reactor που φτάνουν τα 2TB και 4TB!

    mushkin4tb-620x319

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε με SSD δίσκο στα 4ΤΒ καταρρίπτεται ο μύθος που θέλει τους SSDs να υπολείπονται σε χωρητικότητα σε σύγκριση με τις πιο «παραδοσιακές» hard-drive λύσεις. H πρόταση της Mushkin βασίζεται σε μία νέα τεχνική, η οποία συνδυάζει ουσιαστικά 2 Reactor SSDs των 2TB σε ένα κύκλωμα και έτσι δημιουργεί έναν αυτόνομο SSD, ο οποίος αγγίζει σε χωρητικότητα τα 4TB. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Mushkin ο συγκεκριμένος δίσκος παρά το dual-drive design λειτουργεί ως ένας ξεχωριστός σκληρός και λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του καθίσταται ιδανικός για να φέρνει εις πέρας απαιτητικά tasks που σχετίζονται με το recording και την κωδικοποίηση. H Mushkin γνωστοποίησε στην CES 2016 ότι θα κυκλοφορήσει τον SSD-τέρας μέσα στο Β’ τρίμηνο του 2016, χωρίς όμως να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία που αφορούν την τιμή του. Κρίνοντας από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι όσο περνάει ο καιρός θα κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στους SSDs και στους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους σε ότι αφορά την χωρητικότητα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles