20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέες βελτιωμένες action cams από τη Sony μέσα στο 2016! [CES 2016]

    H ειδική αγορά των action cams είναι από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες αυτή τη στιγμή και η GoPro έχει σίγουρα καταφέρει να κυριαρχήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος και για άλλους κατασκευαστές για να προτείνουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Sony, η οποία όπως γνωστοποίησε στο πλαίσιο της CES 2016 θα συνεχίσει να βαδίζει στην ίδια στρατηγική που σχετίζεται με την βελτίωση του σχεδιασμού, των controls και της ποιότητας εικόνας που προσφέρουν οι action cams της.

    Sony Action Cams 2

    Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι του κολοσσού των νέων τεχνολογιών, η νέα γενιά των Sony action cams θα διαθέτει LCD οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, που θα βοηθάει σημαντικά στην καλύτερη απόδοση και χειρισμό του user interface (αλλάζοντας μάλιστα σε ένα πιο φιλικό UI που στηρίζεται σε εικονίδια). Επίσης, οι νέες action cams που θα φέρουν το Sony brand θα ξεχωρίζουν για την ύπαρξη του αναβαθμισμένου οπτικού σταθεροποιητή που ονομάζεται Steady Shot και που θα εξασφαλίζει σταθερότητα στη λήψη όταν ο χρήστης τρέχει η περπατάει με την κάμερα. Επιπλέον, η Sony αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις δυνατότητες του αισθητήρα EXMOR CMOS που θα αποτελεί το Α και το Ω του νέου line-up που θα παρουσιαστεί εντός του 2016.

    Sony Action Cams 3

    Με 11.1 Megapixel και με δυνατότητες για recording στα 50Mbps, ο νέος αισθητήρας θα μπορεί να διαχειριστεί με άνεση videos στα 100 με 120 fps (για συγκεκριμένες αναλύσεις). Επιπλέον, θα επιτρέπεται η εύκολη εναλλαγή από Wide σε Narrow view angles, ενώ αναμένεται να φέρει και πολλές αλλαγές στη λειτουργία του zoom mode των νέων προϊόντων. Αναμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση των νέων προϊόντων της στην αγορά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles