13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    CES 2022 – Βραβείο καινοτομίας για την GIGABYTE και το modular τροφοδοτικό AORUS P1200W 80+ Platinum!

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής premium gaming hardware, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακηρύχθηκε τιμώμενη εταιρεία στα Βραβεία Καινοτομίας CES® 2022 για το AORUS P1200W 80+ Platinum Modular τροφοδοτικό. Το φετινό πρόγραμμα CES Innovation Awards έλαβε έναν αριθμό ρεκόρ που ξεπέρασε τις 1800 υποβολές. Είναι πραγματικά τιμή που το AORUS P1200W 80+ Platinum Modular τροφοδοτικό της GIGABYTE κέρδισε το βραβείο ανάμεσα σε 1800 υποβολές. Η ανακοίνωση έγινε ενόψει της CES 2022, της παγκόσμιας εκδήλωσης τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη επιρροή που πραγματοποιείται στις 5-8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, NV και ψηφιακά

    Το πρόγραμμα CES Innovation Awards, το οποίο ανήκει και διεξάγεται από την Consumer Technology Association (CTA)®, είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που τιμά τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική σε 27 κατηγορίες προϊόντων καταναλωτικής τεχνολογίας. Μια επίλεκτη επιτροπή ειδικών κριτών του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων μελών των μέσων ενημέρωσης, σχεδιαστών, μηχανικών και άλλων, εξέτασε τις υποβολές με βάση την καινοτομία, τη μηχανική και τη λειτουργικότητα, την αισθητική και το σχεδιασμό.

    Το βασικό χαρακτηριστικό του AORUS P1200W είναι η λειτουργία ψηφιακής παρακολούθησης. Μπορεί να παρακολουθεί και να εμφανίζει διάφορες καταστάσεις ισχύος σε πραγματικό χρόνο, όπως output wattage και το ρεύμα κάθε τάσης, η ταχύτητα και η θερμοκρασία του ανεμιστήρα κ.λπ. Οι gamers μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση λειτουργίας του τροφοδοτικού για να διασφαλίσουν τη σταθερή λειτουργία του. Μέσω της μεγάλης οθόνης LCD οι χρήστες μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την κατάσταση ισχύος χωρίς την εγκατάσταση λογισμικού. Η κατάσταση τροφοδοσίας μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή μέσω της τεχνολογίας AORUS, παρέχοντας στους παίκτες έναν ακόμη τρόπο παρακολούθησης του τροφοδοτικού. Επιπλέον, το λογισμικό RGB Fusion προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης LCD σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν αρχεία προς εμφάνιση, όπως βίντεο MP4&GIF, εικόνα και κείμενο. Τέλος, οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν το εφέ φωτισμού του τροφοδοτικού από μια πληθώρα διαφορετικών τρόπων φωτισμού και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προσωπικό στυλ παιχνιδιού.

    Το AORUS P1200W διαθέτει επίσης πιστοποίηση 80 PLUS® Platinum, modular σχεδιασμό, 100% ιαπωνικούς πυκνωτές, έξυπνο ανεμιστήρα 140mm με διπλά ρουλεμάν, σχεδιασμό με μία ράγα +12V και προστασία πολλαπλών κυκλωμάτων. Επιπλέον, το εκπληκτικό συμπαγές μέγεθός του το καθιστά συμβατό με οποιοδήποτε πλαίσιο χωρίς περιορισμούς χώρου. Με την αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας των high-end CPUs και GPUs, το AORUS P1200W θα αποτελέσει μια απαραίτητη επιλογή για τους κορυφαίους gamers.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles