24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Flir One. Μία θερμική κάμερα για το iPhone [CES 2014]

    Αυτό κι αν είναι ένα από τα πλέον πρωτότυπα γκατζετάκια που παρελαύνουν στη CES 2014 του Las Vegas. Ιδού η Flir One λοιπόν, μία θήκη που μετατρέπει το iPhone σας σε… κάμερα θερμικής απεικόνισης.

    Flir One

    Η εταιρεία Flir έχει αρκετά προϊόντα που απευθύνονται σε κυνηγούς και επαγγελματίες, αυτό όμως είναι το πρώτο gadget θερμικής απεικόνισης που κυκλοφορεί για τους απλούς καταναλωτές. Η θερμοκάμερα Flir One είναι συμβατή με τα μοντέλα iPhone 5 και iPhone 5s ενώ προσφέρει πολλές χρωματικές παλέτες για την προβολή της εικόνας.

    Η συσκευή διαθέτει δική της μπαταρία, ώστε να μην ξοδεύει πολύτιμη ενέργεια από το smartphone σας, με την αυτονομία της να φτάνει τις 2 ώρες συνεχούς χρήσης, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί και ως εφεδρική μπαταρία για το iPhone σας.

    Με τη βοήθειά της μπορείτε να “δείτε στο σκοτάδι”, να ανιχνεύσετε θερμικές διαρροές στο σπίτι σας -ακόμη και διαρροές νερού από κάποιο σωλήνα- και να έχετε δεκάδες άλλες χρήσεις που προσφέρουν επαγγελματικά προϊόντα του είδους.

    Όσο για το κόστος της, η θερμοκάμερα Flir One αναμένεται να διατεθεί στα 349 δολάρια, ενώ οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Όπως μάλιστα σημειώνει η εταιρεία, αργότερα μέσα στη χρονιά θα είναι διαθέσιμη και για επιλεγμένα Android μοντέλα, ώστε να μην έχουν μόνο οι κάτοχοι iPhone το προνόμιο χρήσης της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles