23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Tron. Η Android παιχνιδοκονσόλα που τα βάζει με την Ouya [CES 2014]

    Δεν ξέρουμε αν ήταν… σύμπτωση αλλά τη στιγμή που η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να χαλαρώσει στο ζήτημα της απαγόρευσης των ξένων εταιρειών gaming στη χώρα, ένας δικός της κατασκευαστής, η Huawei, ανακοίνωσε στη CES 2014 μία νέα παιχνιδοκονσόλα. Και το όνομά της, Huawei Tron.

    Huawei Tron
    Ιδού η “κυλινδρική” Huawei Tron στο φωτογραφικό φακό του “The Verge”

    Πρόκειται για ένα απλό κυλυνδρικό κουτί, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, που ενσωματώνει επεξεργαστή Tegra 4, 2GB RAM, 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου, 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 3.0 ακόμη και (πλήρους μεγέθους θύρα USB 3.0) . Tρέχει Android 4.2.3 και μπορεί να εξάγει streaming video ανάλυσης έως 1080p μέσω HDMI στην TV σας. Τα καλύτερα νέα είναι πάντως η τιμή της, καθώς η Huawei Tron, τουλάχιστον στην τοπική αγορά όπου η εταιρεία επιθυμεί να τη διανείμει πρώτα, αναμένεται να κοστίζει περί τα 90 μόλις ευρώ (αν κάνουμε τις μετατροπές στο δικό μας νόμισμα).

    Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η Huawei με την Tron θέλει να ανταγωνιστεί την κονσόλα Ouya, των 99 δολαρίων, που είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ από την παρουσία της στο Kickstarter.

    Για να δούμε, όμως, αν η εταιρεία, πέρα από την Κίνα, σκοπεύει να τη διαθέσει και σε άλλες αγορές. Μέχρι να γίνει αυτό, απολαύστε την Huawei Tron στο video που ακολουθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles