18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο σκηνοθέτης Michael Bay κάνει “άνω-κάτω” την παρουσίαση της Samsung UHD TV 105” στη CES 2014 (vid)

    Μία αναπάντεχη εξέλιξη είχε η εμφάνιση του γνωστού σκηνοθέτη και παραγωγού, Michael Bay, σε event της Samsung κατά τη διάρκεια της CES 2014, ώστε να παρουσιάσει τη νέα curved TV της εταιρείας.

    Ένα πρόβλημα με το autocue, καθώς μπερδεύτηκε και μίλησε νωρίτερα προσπερνώντας την ομιλία του Executive Vice President της Samsung, έκανε τον Michael Bay να “παγώσει” κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και, χωρίς να το πολυσκεφθεί, να… αποχωρήσει από αυτήν.

    michael-bay-samsung-ces-2014

    Ο σκηνοθέτης των Transformers μπορεί να τα καταφέρνει μια χαρά στο κομμάτι των οπτικών εφέ, φαίνεται όμως ότι η εμφάνισή του ώστε να προμοτάρει τη νέα UHD TV 105 ιντσών της Samsung. δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Ο Bay ζήτησε συγνώμη και αποχώρησε, μην μπορώντας να “αυτοσχεδιάσει” στις ερωτήσεις που του έκανε ο Exec VP της Samsung, Joe Stinziano.

    Όπως σημείωσε αργότερα, χαρακτηριστικά, σε προσωπικό σημείωμα στο website του “τα live shows μάλλον δεν του ταιριάζουν ιδιαίτερα”.

    Σίγουρα είναι μία στιγμή που δε θα θέλει να θυμάται τόσο ο ίδιος όσο και η Samsung, ωστόσο έχει μείνει καταγεγραμμένη, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles