22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HTC UA Health Box. Ο απόλυτος σύντροφος που θα φροντίσει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση (CES 2016)

    Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, HTC και Under Armour κυκλοφορούν τον πρώτο “καρπό” της, το σύστημα UA Health Box που μπορεί να παρακολουθεί την φυσική σας κατάσταση, τον ύπνο, τις δραστηριότητες και τη διατροφή σας.

    UA HealthBox

    Το UA Health Box αποτελείται από τρεις συσκευές, ένα fitness band (UA Band), ένα heart-rate monitor (UA Heart Rate) και μία έξυπνη ζυγαριά (UA Scale). Όπως αναφέρει η HTC, με αυτό τον τρόπο διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας καταναλωτής για να παρακολουθεί την υγεία και τη φυσική του κατάσταση.

    HTC-UA-HealthBox (1)

    Σχεδιασμένο για να φοριέται όλες τις ώρες, το UA Band παρακολουθεί τις δραστηριότητες, τον ύπνο και τις προπονήσεις σας, διαθέτοντας μία “διακριτικά κρυμμένη” οθόνη, προηγμένη λειτουργία προπόνησης και LED καρδιακού παλμού (όταν συνδυάζεται με το UA Heart Rate).

    Το UA Heart Rate αποτελείται από ένα strap για το στήθος σας και αποσπώμενο αισθητήρα που παρακολουθεί τον παλμό σας. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία micro snap, είναι μάλιστα σχεδιασμένο ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμο όσο προπονείστε.

    HTC-UA-HealthBox (6)

    Η UA Scale διαθέτει κυκλικό design, συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και LED οθόνη, ενώ διαθέτοντας “ειδικό γυαλί με τεχνολογία αγώγιμης βαφής” μπορεί να παρακολουθεί το βάρος αλλά και το ποσοστό σωματικού λίπους σας. Υποστηρίζει έως 8 χρήστες που μπορείτε να παρακολουθείτε σε ξεχωριστά προφίλ,

    HTC-UA-HealthBox (4)

    Τα αξεσουάρ του UA Health Box συνδέονται με Android και iOS συσκευές, με τη βοήθεια της Under Armour Record App που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Όσο για το κόστος τους, φτάνει τα 400 δολάρια και θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις ΗΠΑ στο μήνα που διανύουμε και αργότερα και σε άλλες αγορές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles