16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HTC Vive Pre. Νέο VR headset και πάλι σε συνεργασία με τη Valve στη CES 2016!

    Το δεύτερο VR headset της παρουσιάζει η HTC, στo πλαίσιο της CES 2016. Πρόκειται για το Vive Pre, που βελτιώνει το πρώτο Vive που γνωρίσαμε πέρυσι.

    HTC Vive Pre

    Κατασκευάστηκε και πάλι σε συνεργασία με τη Valve, διαθέτοντας ωστόσο ανανεωμένο design, μικρότερο μέγεθος και νέο σύστημα προσαρμογής στο κεφάλι για μεγαλύτερη άνεση αλλά και σταθερότητα.

    Έχει επίσης βελτιωμένο οπτικό σύστημα με πιο φωτεινή οθόνη, ενώ, χάρη στα εναλλάξιμα ένθετα και λάστιχα αφρού μύτης που διαθέτει, μπορεί να ταιριάξει σε μεγαλύτερη ποικιλία προσώπων και είναι συμβατό ακόμη και με γυαλιά.

    HTC Vive Pre 2

    Οι controllers προσφέρουν καλύτερη αυτονομία, βελτιωμένο κράτημα, δυνατότητα απτικής ανάδρασης και ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες – μία φόρτιση μέσω microUSB μπορεί να προσφέρει περισσότερες από 4 ώρες λειτουργίας.

    Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα μπορεί να προσφέρει μία μείξη φυσικών στοιχείων σε εικονικούς κόσμους, επομένως δε χρειάζεται να αφαιρέσετε το headset για να δείτε πραγματικά αντικείμενα, να καθίσετε κάπου, να μιλήσετε με κάποιον κ.ά.

    HTC Vive Pre 3

    Η HTC και η Valve σκοπεύουν να διαθέσουν εμπορικά το Vive Pre τον προσεχή Απρίλιο χωρίς να υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμολόγησή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles