21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Laundroid. Η συσκευή-θαύμα που διπλώνει αυτόματα την μπουγάδα σας (CES 2016)

    Δεν ήταν λίγες οι ανακοινώσεις της CES 2016 που αφορούσαν “έξυπνες” συσκευές οι οποίες κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά μας στο σπίτι. Μία απ’ αυτές και το Laundroid της ιαπωνικής εταιρείας Seven Dreamers, που, αν και prototype, αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη λύση για την… μπουγάδα σας.

    laundroid

    Λειτουργεί με χρήση προηγμένης ανάλυσης εικόνων και μίας σουίτας ρομποτικών εργαλείων και εκείνο που μπορεί να επιτύχει είναι να διπλώσει αυτόματα τα ρούχα σας. Ακούγεται ξεκούραστο και σας γλιτώνει από έναν πραγματικά μεγάλο μπελά.

    Στο Las Vegas, η εταιρεία δεν παρουσίασε ένα λειτουργικό μοντέλο, αλλά μία prototype έκδοση μίας καμπίνας και ένα video που έδειχνε πως λειτουργεί η συσκευή της, την οποία, όπως σημειώνει, αναπτύσσει για 10 ολόκληρα χρόνια. Κάθε ρούχο χρειάζεται τρία με 10 λεπτά για να διπλωθεί με τη βοήθεια των ρομποτικών χεριών του Laundroid, έτσι, αν θέλετε να τακτοποιήσει ολόκληρη την μπουγάδα σας, μέσα σε μία νύχτα μπορεί να τα καταφέρει ώστε να ξυπνήσετε το επόμενο πρωί και να τα βρείτε όλα… έτομα.

    Το αρχικό σχέδιo της Seven Dreamers είναι να διαθέσει το Laundroid μέσα στο 2017 σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και γηροκομεία και αργότερα να το κυκλοφορήσει και σε consumer έκδοση. Έως τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, μπορούμε ωστόσο να απολαύσουμε το video της, από την παλαιότερη έκθεση CEATEC, και ό,τι υπόσχεται.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles