19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χάλασε ή έσπασε το iPhone σας; Μία είναι η αξιόπιστη λύση!

    Τα iPhone μας, όσο όμορφα και high-tech είναι, τόσο ευαίσθητα και εύθραυστα έχουν αποδειχθεί. Σπασμένες οθόνες, χαλασμένα βύσματα φόρτισης, “πεσμένες” μπαταρίες, χαλασμένα Touch ID πλήκτρα. Και φυσικά, πάντα ψάχνουμε την πιό οικονομική λύση, αλλά αυτή δεν είναι πάντα η καλύτερη.

    Adelaide Australia - Dec 8: Studio shot of an iPhone 4 with seriously broken retina display screen isolated on white on Dec 8 2014. iPhone 4 is a smartphone developed by Apple Inc.

    Μια “φθηνή” αλλαγή οθόνης μπορεί σε λίγους μήνες να την πληρώσετε… διπλή και τριπλή, με ταλαιπωρία και τρέξιμο, αφού τα μη-original ανταλλακτικά για iPhone παρουσιάζουν προβλήματα, αργά ή γρήγορα. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τις υπόλοιπες Apple συσκευές σας, όπως το iMac και το Macbook σας!

    ihomeservice (1)

    Το iHomeService έχει πολυετή εμπειρία στις συσκευές Apple και δεν εφαρμόζει “ημίμετρα”. Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και υψηλής ποιότητας service στις πιό λογικές τιμές της αγοράς, με bonus την επισκευή… στο χώρο σας, χωρίς να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι! Και η επισκευή του iPhone σας, όποια κι αν είναι η ζημιά, δεν κρατά πάνω από 30 λεπτά, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τον τεχνικό του iHomeService όσο δουλεύει για να μάθετε περισσότερο για το Apple σας!

    ihomeservice (3)

    Όλες οι επισκευές έχουν εγγύηση 1 έτους για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ενώ μπορείτε να ζητήσετε service ακόμη και για το PlayStation ή το Xbox σας! Αλλά και να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM και το σκληρό δίσκο/SSD του Mac σας σχεδόν σε τιμή… κόστους!

    Επισκεφθείτε το ihomeservice.gr και μιλήστε στο online chat ή τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος θα φροντίσει να γίνουν όλα όποτε θέλετε, όπου θέλετε!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles