20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χάλασε το κινητό σου; Για ανταλλακτικά και service προορισμός είναι η Cellphones

    Κάθε γνήσιος λάτρης της τεχνολογίας επενδύει σταθερά σε gadgets τελευταίας γενιάς, προκειμένου να επωφεληθεί από όλες τις νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα ή την εργασία του. Είναι λογικό, όταν έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα για ένα smartphone ή ένα tablet, να έχεις το άγχος να μην πάθει κάτι. Επειδή όμως τα ατυχήματα ή οι βλάβες είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν μιλάμε για συσκευές, η Cellphones είναι εδώ για να σε απαλλάξει και από αυτό το άγχος.

    Η Cellphones είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 2004 και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αφού προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάντα στις καλύτερες τιμές. Μέσα από συνεργασίες με όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξασφαλίσει μια τεράστια γκάμα σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, σε  προσιτές τιμές, ώστε να μη χρειάζεται να κάνει… εκπτώσεις στην ποιότητα.

    Στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας όμως, επί της οδού Δαβάκη 40 στην Καλλιθέα, δε θα βρεις όμως μόνο όλα τα τελευταία gadgets, αλλά και μια τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών για κάθε κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίσεις. Αυτό που κάνει τη Cellphones να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μόνο γνήσια ανταλλακτικά, καταφέρνει όμως να κρατά λογικές τις τιμές, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να επισκευάσει το κινητό του γρήγορα και οικονομικά.

    Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς που απαιτεί άμεσα ανταλλακτικό, ο κάτοχος της συσκευής έχει δύο επιλογές προκειμένου να διαλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί:

    Να επισκεφτεί το κατάστημα στην Καλλιθέα, όπου η έμπειρη τεχνική ομάδα θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεχνικό έλεγχο & διάγνωση

    Να διαλέξει να λύσει το πρόβλημα εξ’ αποστάσεως. Η εταιρεία παραλαμβάνει τη συσκευή από τον χώρο του ιδιοκτήτη με courier, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, την επισκευάζει και την επιστρέφει πάλι σε αυτόν. Στην Cellphones οι επισκευές πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους  τεχνικούς, οι οποίοι λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και ακολουθούν αυστηρά όλες οι διαδικασίες που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής.

    Η εταιρεία αναλαμβάνει μεταξύ άλλων:

    -Υπηρεσία δημιουργίας Apple ID / Google Account
    -Ξεκλείδωμα κωδικού συσκευής / δικτύου
    -Αντικατάσταση μπαταρίας
    -Αναβάθμιση / Επαναφορά λογισμικού του τηλεφώνου
    -Αλλαγή Μικροφώνου/ Ακουστικού/ Μεγαφώνου
    -Αλλαγή σπασμένης οθόνης
    -Επιδιόρθωση πλακέτας
    -Επισκευή κάμερας
    -Επισκευή κουμπιών (home, power, mute, volume)
    -Επισκευή φόρτισης, δόνησης, κεραίας, proximity sensor, WiFI, bluetooth, ηχείου κ.λπ.
    -Πτώση υγρών στο κύκλωμα της συσκευής
    -Μεταφορά δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων
    -Δημιουργία εφεδρικών αντίγραφων των δεδομένων και επαναφορά του κινητού σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.cell-phones.gr

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles