19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    ΧΑΜΟΣ με το Avengers: Infinity War που σαρώνει στο box office!

    Δεν χρειάζεται να τονίσουμε το γεγονός ότι το Avengers: Infinity War είναι το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, καθώς για πρώτη φορά στην οθόνη του κινηματογράφου συναντώνται τόσοι πολλοί υπερήρωες από το σύμπαν της Marvel. Όπως αναμενόταν ή μάχη ενάντια στον Τιτάνα Thanos από τους υπερασπιστές της Γης (κι όχι μόνο) αποδεικνύεται μία τεράστια εισπρακτική επιτυχία, καθώς οι ορδές των Marvel fans έσπευσαν να τιμήσουν τη νέα ταινία (και με το παραπάνω)!

    avengers-infinity-war-china

    Ήδη αυτή τη στιγμή το Avengers: Infinity War κατέχει το ρεκόρ του πιο πετυχημένου ανοίγματος στην ιστορία τουBox Office… ever, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του The Force Awakens και μετρώντας έτσι περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι μόνο όμως το αμερικανικό box office όπου έγινε τρελός πανικός, αλλά και στις υπόλοιπες αγορές στον κόσμο, οι εισπράξεις του ανήλθαν στα 630 εκατομμύρια δολάρια (και να σκεφτείτε ότι ακόμη η ταινία δεν πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στην Κίνα, κάτι που θα συμβεί στις 11 Μαΐου)! Με την φορά που έχει πάρει το τελευταίο Avengers, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις πιο πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες όλων των εποχών, ενώ είναι βέβαιο ότι αρκετοί fans των υπερηρώων της Marvel, θα το παρακολουθήσουν και 2 (και 3 μην σας πούμε) φορές! Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ακόμα, κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και… σπεύστε στο πλησιέστερο σινεμά!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles