13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός! Καπνός 70.000 Redmi Κ50 στο πρώτο flash sale!

    Το mobile gaming είναι ευρέως διαδεδομένο, για αυτό και όλο και περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες επενδύουν σε αυτό με ισχυρές συσκευές που ξεχωρίζουν για τα ανεπτυγμένα tech specs τους. To Redmi K50 της Xiaomi ανήκει σε αυτή την κατηγορία και όπως όλα δείχνουν οι fans του mobile gaming το… «τίμησαν» δεόντως! Με το που έσκασε το πρώτο flash sale για την αγορά της Κίνας, οι users δεν ανταποκρίθηκαν απλώς, αλλά φρόντισαν ώστε να μη μείνει… ούτε ένα K50 για δείγμα.

    Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες είχαν γίνει καπνός περισσότερα από 70.000 Redmi K50, εξανεμίζοντας το stock και γεμίζοντας τα ταμεία της Xiaomi Με περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Σε επίπεδο tech specs, το Redmi K50 δεν  θα μπορούσε παρά να αποτελέσει ένα πραγματικά πανίσχυρο gaming phone, καθώς στην καρδιά του βρίσκεται ένα Snapdragon 8 Gen 1 chipset, ένα τεράστιο σύστημα ψύξης και ένα εντυπωσιακό AMOLED display στις 6.67 ίντσες (με refresh rate στα 120Hz και 480Hz touch sampling rate). Σύμφωνα με την Xiaomi, το Redmi K50 προσφέρει fast charging δυνατότητες, καθώς μπορείτε να γεμίσει από το 0 στο 100% σε μόλις 17 λεπτά (υπαίτιος για αυτή την επίδοση είναι ο charger των 120W), με την μπαταρία του να διαθέτει χωρητικότητα στα 4.700mAh.

    H πιο «γεμάτη έκδοση» του Redmi K50 έρχεται με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και αναμφίβολα πρόκειται για μια πρόταση που σίγουρα θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles