21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός με το Diablo Immortal! Έχει αποφέρει περισσότερα από 24 εκατ. δολάρια!

    Το Diablo Immortal, αν και αρχικά κατακρίθηκε από τους φανατικούς φίλους της Blizzard, καθώς «φλέρταρε» ξεκάθαρα με το… “casual” κοινό που ασχολείται με το mobile gaming. Παρά τις γκρίνιες όμως ,τελικά το Diablo Immortal δεν τα πηγαίνει άσχημα, καθώς το gaming κοινό δείχνει να ανταποκρίνεται  θετικά στη νέα αυτή απόπειρα της Blizzard. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Appmagic, η mobile free-to-play εκδοχή του εμβληματικού Action RPG έχει κατεβεί περισσότερες από 8.5 εκατομμύρια φορές (μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα), όπου το 26% του συνόλου των downloads προέρχεται από τις Η.Π.Α.

    Μάλιστα, λόγω της δυνατότητας in-game αγορών τα ταμεία της Blizzard «γέμισαν» κατά 24 εκατομμύρια περίπου, ένα ποσό που είναι πραγματικά τεράστιο, εάν αναλογιστούμε ότι το Hearthstone απέφερε κοντά στα 5 εκατομμύρια τον Μάιο. Τα παραπάνω μοντέλο είναι τόσο πετυχημένο που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι στο μέλλον που θα επιχειρούν να πατήσουν πάνω στην πραγματικά τεράστια επιτυχία του Diablo Immortal, αν και το Diablo IV  (το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2023), όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι οι άνθρωποι της Blizzard, θα ακολουθεί ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο που θα αφορά στο monetization.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles