24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Χαμός με το Pokemon Go και στην Comic-Con. Το πάνελ έβγαλε ειδήσεις για νέα Pokemon και όχι μόνο!

    Το φαινόμενο του Pokemon Go δε θα μπορούσε παρά να αφορά και την Comic-Con, τη μεγάλη έκθεση του San Diego που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Και μπορεί οι αρχικές προβλέψεις να συμπεριελάμβαναν μόνο ένα μικρό πάνελ, ωστόσο η επιτυχία του παιχνιδιού το αναβάθμισε σε ένα σημαντικό event στο οποίο μία αίθουσα σχεδόν 6.000 ατόμων κατάφερε να γεμίσει. Το “παρών” έδωσε μάλιστα ο ιθύνων νους του game, ο ιδρυτής της Niantic, John Hanke, ο οποίος είχε και ανακοινώσεις για τους Pokemon Go fans. Η πιο σημαντική; Η επιβεβαίωση από το στόμα του ότι νέες γενιές Pokemon θα ενσωματωθούν σύντομα στο παιχνίδι, προς μεγάλη χαρά όσων πιστεύουν τα 151 Pokemon που έχουν προβλεφθεί προς το παρόν είναι πολύ λίγα για τους φανατικούς gamers.

    pokemon go

    Σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αλλαγή, ο Hanke σημείωσε ότι η Niantic θέλει να κάνει τα Pokestops ένα μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Σημείωσε μάλιστα πως αναζητούνται οι τρόποι ώστε οι παίκτες να μπορούν να πραγματοποιούν “παρεμβάσεις” στη λειτουργία ενός Pokestop, όπως ακριβώς τώρα κάνουν με το feature Lure που ελκύει τα Pokemon και, όταν ενεργοποιηθεί, είναι διαθέσιμο και για τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται κοντά, πέρα από εκείνον που το ενεργοποίησε. “Είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα να αποκτά κάποιος ένα αντικείμενο που να αλλάζει τη λειτουργία ενός Pokestop και να του δίνει μία νέα δυνατότητα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Niantic, καθώς για παράδειγμα τα Pokecenters θα μπορούσαν να αποτελέσουν τοποθεσίες “θεραπείας” για τα Pokemon μετά τις μάχες στα gyms.

    pokemon go team

    Στο πάνελ επιπλέον αποκαλύφθηκαν και οι “επικεφαλής” των τριών Pokemon teams, που μέχρι τώρα βλέπατε στο παιχνίδι απλά ως σκιές, καθώς η σχεδίασή τους δεν είχε ολοκληρωθεί. Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, που αποτελούν τους ηγέτες των teams Valor, Mystic και Instinct και ονομάζονται Candela, Blanche και Spark αντίστοιχα.

    Τέλος, ο Hanke σημείωσε ότι πραγματοποιούνται μεγάλες προσπάθειες ώστε οι servers του παιχνιδιού να “αντέχουν” τη μεγάλη ζήτηση, ενώ έφερε στο πάνελ και μία μικρή (ή ίσως και μεγαλύτερη) απογοήτευση όταν ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιο νέο Pokemon το οποίο θα μπορούσαν να πιάσουν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα, κάτι που ανέμεναν πολλοί από τους παρόντες να συμβεί κατά τη διάρκεια του event.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles