24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός! Πάνω από 100.000 realme C55 έγιναν «καπνός» μέσα στις πρώτες 5 ώρες στην Ινδία…

    Η realme βρίσκεται σε μια διαρκή “αλματώδη ανάπτυξη”, καθώς ως γνωστόν οι συσκευές της διακρίνονται για την εντυπωσιακή «Value for Money» φιλοσοφία τους. Πρόσφατα, η ανερχόμενη δύναμη στα smartphones παρουσίασε και στη χώρα μας το C55, ένα εντυπωσιακά ισχυρό και καινοτόμο smartphone σε ασυναγώνιστη τιμή (Δείτε τα αναλυτικά του specs εδώ). H realme πέραν της Ευρώπης παίζει πολύ δυνατά και στην αγορά της Ινδίας, με τους Ινδούς users πραγματικά να λατρεύουν τις προτάσεις της γνωστής εταιρείας.

    Αυτό φάνηκε και με την περίπτωση του realme C55, το οποίο με το που ανέβηκε το πρώτο sale στο επίσημο site της κινεζικής εταιρείας για την αγορά της Ινδίας, περισσότερα από 100.000 συσκευές έγιναν «καπνός» μέσα σε μόλις 5  ώρες! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η realme, για το C55 πραγματοποιήθηκαν παραπάνω από 66.000 pre-orders! Το realme C55 έρχεται με display στις 6.72 ίντσες (Full HD+ με 90Hz refresh rate), Helio G88 SoC στο εσωτερικό του, Android 13 λειτουργικό μαζί με το UI 4.0, ενώ στο πίσω τμήμα του δεσπόζει ο αισθητήρας των 64MP. Τέλος, έρχεται με μπαταρία στα 5.000mAh, ενώ ένα από τα highlights της συσκευής δεν είναι άλλο από το Mini Capsule, μια ειδική περιοχή στο επάνω τμήμα της οθόνης, η οποία δανείζεται πολλά από τη φιλοσοφία και τη λειτουργία του Dynamic Island της Apple (αποτελεί το πρώτο Android smartphone που ενσωματώνει αυτού του είδους τη λειτουργία).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles