18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός στο App Store με την εφαρμογή του Trump! “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Truth Social

    Το είπε και το έκανε ο Donald Trump. Μετά τον αποκλεισμό του από το Twitter, το Facebook και το YouTube σκοπεύει να πάρει το αίμα του πίσω, λανσάροντας τη δική του πλατφόρμα. Η social media εφαρμογή Truth Social είναι από χτες διαθέσιμη στο App Store και ήδη σκαρφάλωσε στην κορυφή.

    Η εφαρμογή σημείωσε τεράστια ζήτηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει προς το παρόν λίστα αναμονής ή προβλήματα στη δημιουργία λογαριασμού. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ εγκαταστάθηκε αυτόματα σε όσους είχαν πραγματοποιήσει προπαραγγελία, ενώ αναμένεται να δούμε εάν όντως το Trump θα κερδίσει “έδαφος” στις προτιμήσεις του κοινού ή αν όλο αυτό θα ξεφουσκώσει απότομα μετά από λίγο καιρό.

    Όπως ο ίδιος έχει άλλωστε δηλώσει, στόχος του Truth Social είναι να “χτυπήσει” τους τεχνολογικούς κολοσσούς. Προς το παρόν προτεραιότητα είναι η πλατφόρμα να καταστεί πλήρως λειτουργική τουλάχιστον μέσα στις ΗΠΑ μέχρι τα τέλη Μαρτίου και στη συνέχεια να εξαπλωθεί περαιτέρω.

    Διαβάστε επίσης: Πατέρας άφησε ολόκληρη πόλη χωρίς internet για να μη “σερφάρουν” τα παιδιά του (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles