22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός στο Facebook με παγόβουνο σε σχήμα… φαλλού

    Αρκετές παράξενες εικόνες κάνουν κατά καιρούς το γύρω του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας τους χρήστες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Τις τελευταίες ώρες, στο Facebook επικρατεί… ντελίριο και ο λόγος είναι ένα παγόβουνο που δε μοιάζει με κανένα άλλο!

    Πιο συγκεκριμένα, ένας φωτογράφος, ο Ken Pretty, ανακάλυψε ένα περίεργο παγόβουνο να επιπλέει στην ακτή της Νέας Γης στον Καναδά, το οποίο έχει ακριβώς το σχήμα φαλλού.

    Ο φωτογράφος ανέβασε μια φωτογραφία του παγόβουνου – αναπαραγωγικού οργάνου – στο λογαριασμό του στο Facebook, καλώντας τους followers να σχολιάσουν την εικόνα.

    Φυσικά, έγινε χαμός από την Παρασκευή μέχρι σήμερα, αφού τα comments ήταν εκατοντάδες και τα αστεία για το σχήμα του παγόβουνου κυριάρχησαν. Ο Pretty ανέφερε ότι χρησιμοποίησε ένα drone για να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα του παγόβουνου, δηλώνοντας: «Κοιτάζοντας από την ξηρά, δεν ήταν αρκετά σαφές. Αλλά μόλις έστειλα το drone εκεί έξω, ήταν απίστευτο το πόσο πολύ έμοιαζε με – λοιπόν, ξέρετε…». Τέλος, ανέφερε ότι η ομοιότητα με φαλλό ήταν τόσο εντυπωσιακή που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα είναι ψεύτικη.

    Διαβάστε επίσης:

    BeReal: Πάνω από 20 εκατ. active users ημερησίως και νέα λειτουργία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles