19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Jedi ή Sith; To Facebook συμμετέχει στους εορτασμούς για το release του Star Wars: The Force Awakens!

    Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την επίσημη πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens (εντάξει στην χώρα μας η Δύναμη δυστυχώς θα «κοιμηθεί» για μία εβδομάδα παραπάνω) και όπως μπορείτε επικρατεί ένας χαμός στις τάξεις των fans, οι οποίοι μετρούν τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για το release της. Το Facebook λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει στους «εορτασμούς» για τη νέα ταινία, για αυτό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Facebook users να προσθέσουν ένα φωτόσπαθο στην Facebook profile picture τους με ένα click!

    Kylo Ren Star Wars th Force Awakens

    Εάν θέλετε να ξυπνήσετε και εσείς τη Δύναμη στο profile σας δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην επίσημη Facebook page του Star Wars και να ενεργοποιήσετε το tool που θα σας μετατρέψει σε Jedi ή σε… Sith. Οι users ουσιαστικά έχουν δύο επιλογές στη διάθεση τους, καθώς μπορούν να διαλέξουν είτε το μπλε lightsaber και να ταχθούν με το μέρος των Jedi, είτε το κόκκινο lightsaber και να γίνουν ένα με την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και τους Sith (όπως θα διαπιστώσετε χρησιμοποιείται το ξεχωριστό lightsaber του κακού της ταινίας, Kylo Ren). Δοκιμάστε το, έχει την πλάκα του!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles