24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε και επίσημα ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει τον Gambit

    Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από καιρό για να προκύψει μία σόλο ταινία για τον Gambit, το μέλος από την ομάδα των X-Men που δεν εμφανίστηκε στα πρώτα τρία φιλμ του franchise αλλά συστήθηκε τελικά στο κινηματογραφικό κοινό στο X-Men Origings: Wolverine του 2009. Και μπορεί την περασμένη εβδομάδα όλα να έμοιαζαν πως γκρεμίζονται καθώς ο ηθοποιός που ήταν η βασική επιλογή για να ερμηνεύσει τον χαρακτήρα έδειχνε τάσης φυγής, τα πράγματα ωστόσο πήραν διαφορετική τροπή. Πλέον έχουμε επίσημα νέα αφού σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Channing Tatum είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον Gambit στο φιλμ που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2016.

    gambit-x-men-movie

    Ο σούπερ ήρωας που έκανε πρεμιέρα στον κόσμο των comics τον Αύγουστο του 1990, δεν ήταν για πολλούς και η πλέον “δυνατή” επιλογή από τους X-Men για να βασιστεί επάνω του μία σόλο ταινία, ωστόσο φαίνεται πως οι παραγωγοί έβλεπαν σ’ αυτόν τον χαρακτήρα ένα τεράστιο “potential”. Άμα σας πούμε πως ο Gambit είχε ψηφιστεί το 2013 στην 4η θέση με τους 50 πιο σέξι άντρες χαρακτήρες στα κόμικς, μάλλον καταλαβαίνετε που το πάμε. Κάπου εδώ φυσικά κουμπώνει ιδανικά ο γόης Channing Tatum και το Hollywood ευελπιστεί πως βρήκε τον νέο καρδιοκατακτητή σούπερ ήρωα του. Οι συζητήσεις είχαν όντως φτάσει σε σημείο δίχως επιστροφή την περασμένη εβδομάδα με την Fox, ωστόσο έγιναν διάφοροι συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές και έτσι φτάσαμε στην συμφωνία.

    channing-tatum-gambit

    Προφανώς οι πολλές συζητήσεις είχαν να κάνουν με την έκταση που θα έχει η ανάμειξη του Tatum στο X-Men universe και εάν θα μπει στη λογική του Wolverine του Hugh Jackman, εάν μπορέσει δηλαδή να σηκώσει στις πλάτες του μία σειρά αποκλειστικών ταινιών.
    Η αντίδραση των fans δεν ήταν και η πιο ζεστή στο άκουσμα του ονόματος και μένει να δούμε πως θα “απαντήσει” ο Tatum με το επερχόμενο φιλμ. Να θυμίσουμε πως στο X-Men Origings: Wolverine τον ρόλο είχε χρεωθεί ο Taylor Kitsch. O Rupert Wyatt είναι εκείνος που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και το πλάνο λέει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles